POOLTAK BOX CLASSIC A KANALPLAST ALBIXON

Finns i flera färger
ART.NR: 67102
Din Klasik 3x6 låter dig njuta av sköna bad i behagligt tempererat vatten, helt fritt från skräp och ohyra.
Läs mer
Färg:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

POOLTAK BOX CLASSIC A KANALPLAST ALBIXON

När du vill minimera underhållet och rengöringen av din pool gör du rätt i att investera i ett pooltak.

Klasik 3x6 antracite är ett pooltak med stomme av aluminium och isolering av polykarbonat. Du kliver i och stiger upp ur din pool genom dörren belägen i största sektionen. Den rejäla radien på detta pooltak motverkar snölagring och gör därmed taket helt underhållningsfritt på vintertid. Med högkvalitativ isolering och stommens läckra ytbehandling i antracite kan du med din Klasik 3x6 antracite förlänga poolsäsongen i både hög komfort och stil.

Ditt pooltak Klasik 3x6 kommer levererat med en total vikt på 290 kg. Allt som krävs för att montera taket medföljer.

Ifall din avsikt är ett tak skjutbart bortom ditt poolområde krävs det att du kompletterar ditt köp med extra skenor.

Likt alla pooltak från Albixon är Klasik 3x6 byggt för att uppfylla de krav ställda för klassningen "säkerhetsskydd för pool". Komponenterna i taket är konstruerade i aluminium och kanalplast har en tjocklek på 8 mm. Takets stomme är färgat i antracite och finns också tillgängligt i Silver Elox.

Köp hem ett pooltak Klasik 3x6 antracite

När du är ute efter ett pooltak för att skydda din pool erbjuder Byggmax.se ett stort utbud från etablerade tillverkare som exempelvis Albixon.

Din Klasik 3x6 låter dig njuta av sköna bad i behagligt tempererat vatten, helt fritt från skräp och ohyra. Med våra hastiga leveranser står ditt pooltak snabbt på tomten. Ifall ditt tak mot förmodan inte passar din pool gäller alltid 14 dagars öppet köp. Förläng din poolsäsong och bada både i ur och skur, beställ ditt pooltak Klasik 3x6 från Albixon redan idag!

Leverans

Pooltaket levereras alltid med kranbil utan extra kostnad.

Observera att pooltaket kommer med sidodörr och inte gaveldörr!

Teknisk specifikation

Ytterbredd(cm): 361
Innerbredd(cm): 317
Längd(cm): 646
Höjd(cm):100
Paketstorlek(cm): 430 x 41 x 157
Paketets vikt(kg): 290
Installationstid: ca 8h/3 personer
Läs mer
Varumärke Albixon
Leverantörens artikelnummer A44

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att ha egen pool i trädgården är en lyx under heta sommardagar och är något som hela familjen kan njuta av. När du ska bygga pool så avgörs formen och storleken dels av hur du vill använda den, men också vilka förutsättningar du har i din trädgård. Alternativen är många så du kan garanterat hitta en lösning som är perfekt för dig. Gör du jobbet själv så sparar du dessutom en slant.
  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.