POOLTAK DALLAS B KANALPLAST ALBIXON

Finns i flera färger
ART.NR: 67116
Om du funderar på ett lägre pooltak och föredrar rundade former och mjuka kurvor, är Dallas den bästa lösningen för dig.
Läs mer
Färg:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

POOLTAK DALLAS B KANALPLAST ALBIXON

Om du funderar på ett lägre pooltak och föredrar rundade former och mjuka kurvor, är Dallas den bästa lösningen för dig. Dess Gåvänliga skenor, sidoingång, högsta kvalitet av isolerande takmaterial och löstagbar frontpanel garanterar enkel funktionalitet i alla situationer.

Leverans

Pooltaket levereras alltid med kranbil.

Observera att pooltaket kommer med sidodörrar och inte med gaveldörrar.

Teknisk specifikation

Ytterbredd (cm): 520
Innerbredd (cm): 462
Längd (cm): 860
Höjd (cm): 100
Paketstorlek (cm): 561x 55 x 127
Paketets vikt (kg): 480
Installationstid: ca 12 timmar för 3 personer
Glas: Kanalplast
Färg profil: Antracit
Läs mer
Varumärke Albixon
Leverantörens artikelnummer DBA

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att ha egen pool i trädgården är en lyx under heta sommardagar och är något som hela familjen kan njuta av. När du ska bygga pool så avgörs formen och storleken dels av hur du vill använda den, men också vilka förutsättningar du har i din trädgård. Alternativen är många så du kan garanterat hitta en lösning som är perfekt för dig. Gör du jobbet själv så sparar du dessutom en slant.
  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.