Smart Glödlampa E27 Normal 60W Dimbar varmvit WiZ

Finns med olika antal
ART.NR: 687191349
Smarta belysningsfunktioner som är enkla att ställa in. Få tillgång till de smarta funktionerna direkt genom att ansluta WiZ-lampan till ditt Wi-Fi-nätverk. Styr belysningen när du inte är hemma genom att schemalägga lamporna så att de tänds och släcks automatiskt.
Läs mer
Antal:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Smart Glödlampa E27 Normal 60W Dimbar varmvit WiZ

  • Varmvit
  • Plast
  • Enkel plug and play
  • Styr med WiZ-appen eller röst


Smarta belysningsfunktioner som är enkla att ställa in
Få tillgång till de smarta funktionerna direkt genom att ansluta WiZ-lampan till ditt Wi-Fi-nätverk. Styr belysningen när du inte är hemma genom att schemalägga lamporna så att de tänds och släcks automatiskt. Du behöver inte installera extra produkter såsom nav eller port!

Aktivera lampor med rörelse utan rörelsesensorer
SpaceSense-tekniken i WiZ omvandlar dina lampor till rörelsesensorer. Med minst två WiZ-lampor i ett rum kan du aktivera SpaceSense-funktionen i WiZ-appen och få lamporna att tändas och släckas automatiskt med rörelsedetektering.

Övervaka din energiförbrukning
Få en överblick över lampornas energiförbrukning med WiZ-appen. Få enkelt en vecko- eller dagsrapport som hjälper dig att hålla koll på energiförbrukningen i hemmet.

Lys upp med mjukt och varmvitt ljus
Skapa en mysig atmosfär med varmvitt ljus. Ett smart ljus som anpassar sig efter dina dagliga aktiviteter.

Dimma dina smarta lampor även utan dimmer
Justera belysningen till önskad ljusstyrka med din smartphone, WiZ-fjärrkontrollstillbehöret eller med din röst. Du behöver inte installera någon dyr dimmer!

Styr den smarta belysningen som du vill
Med WiZ kan du styra den smarta belysningen på flera sätt. Justera lamporna med din smartphone, röst, WiZ-fjärrkontrollen eller genom att använda den befintliga väggbrytaren för att växla mellan två favoritlägen. Fungerar med Google Home, Alexa och Siri-genvägar.

Läs mer
Varumärke WiZ