SPABAD BROADWAY ELITE VIT MARQUIS

ART.NR: 6464917
Broadway Elite är ett spabad för hela familjen med plats för sex personer.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

SPABAD BROADWAY ELITE VIT MARQUIS

Spabadet har en kreativ placering av sittplatser som består av en wrap-around med plats för två personer, en extra djup regissörsstol med fantastisk benmassage, ytterligare en extra djup sittplats med massage för hela ryggen och två platser till med varierande höjd. Vattenfall och LED belysningen förstärker upplevelsen och lugnar ner dig på ett bekvämt sätt.

Spabadet är utrustat med Marquis unika reningssystem Constant clean plus som låter 605 liter vatten per minut passera reningssystemet. Constant clean plus är ett inbyggt reningssystem med brominer och mineraler. Även bottenrengöring är standard i Marquis spabad.

Du kan även ge din hud en äkta skönhetsbehandling, samtidigt som du njuter i ditt spabad. MicroSilk™ är en vattenterapi där mikrobubblor av syre strömmar ut ur spabadets munstycken. Bubblorna innesluter din kropp i ett skummande och återfuktande moln. Den ökade syrenivån ger en bättre cirkulation som får huden att ”andas” och cellerna att förnyas.

Med badet levereras ett tjockt och välisolerat lock som ger en lägre energiförbrukning. Marquis har även en unik owner protection plan.
Läs mer
Varumärke Marquis
Leverantörens artikelnummer 1306