Pelletsgrillar

Upptäck de många fördelarna med en pelletsgrill. Du väljer smak på pellets och har full kontroll över grillningen med hjälp av en köttermometer och inställning av temperatur.

 

Hur grillar jag med en pelletsgrill?

Du fyller enkelt på med den pellets du vill ha, här kan du verkligen sätta smak på det du vill grilla. På bara några minuter är grillen färdig att användas. Det är en väldigt mångsidig grill där du kan välja om du vill halstra, röka, grädda, steka, bryna, rosta, eller grilla.

 

Fördelarna med en pelletsgrill

Du har mer kontroll över grillningen när du väljer en pellet grill. Du kan till exempel styra smaken genom att använda dig av olika typer av pellets, här finns allt från rökig kolsmak till en mer söt äppelsmak. Du ställer in önskad innertemperatur genom att använda dig av köttermometern, och du kan även välja indirekt eller direkt värme. Är du osäker på vilken grill du ska välja kan du läs mer om hur du väljer bästa grillen.

Vilka smaker kan jag välja på grill pellets?

Pit Boss lövträpellets är 100 % naturliga. Träet som används vid produktion av grillpellets har odlats i Nordamerika och är av hög kvalitet. Genom att utsätta sågspån för ett högt tryck, tvingas de naturliga vätskorna i träet att binda samman pelletsen med en smak som är unik för varje blandning. Hos Byggmax hittar du smakerna Pit Boss Apple Hardwood Pellets, Pit Boss Charcoal Blend Hardwood Pellets, Pit Boss Competition Blend och Pit Boss Hickory Hardwood Pellets.

Läs mer
Filtrera

2 träffar

Sortera på
Misa
Svart
17 845  kr
Misa
Svart
11 979  kr