Spabad

Unna dig lite lyx i tillvaron och köp ett spabad på Byggmax. Här hittar du flera olika varianter och storlekar, från kvalitativa varumärken så som Mspa och Swebad. Vilken sort vill du helst bada i?

Vad är ett spabad?

Spabad är ett populärt alternativ till vanliga pooler. Det som utmärker spabad är att det finns massagefunktioner i form av massagestrålar i badet och att det är möjligt att avkopplat sitta ned på sköna sittplatser i badet tillsammans med familj eller vänner. Badandet blir lite mer avkopplat och lugnt samtidigt som det kan bli en social aktivitet med familj och bekanta.

Spabad utomhus

Det går att ha ett spabad både inomhus och utomhus. Utomhus gör det sig bra, speciellt då det uppvärmda vattnet inbjuder till bad året runt. Tänk att en kall vinterkväll kunna ta ett varmt bad utomhus, det är kontraster som blir avslappnade och mysigt.

Köp spabad hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av olika spabad som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka spabad för utomhusbruk som vi kan erbjuda.

47 artiklar

 1. Spabadkar Spica
  1135L, 4 sittande + 1 liggande
  -10%
  Spabadkar Spica
  Ord. pris 74900   kr Du sparar 7490   kr Extrapris 67410   kr /st
 2. Spabadkar Polaris
  1135L, 4 sittande + 1 liggande
  -10%
  Spabadkar Polaris
  Ord. pris 84900   kr Du sparar 8490   kr Extrapris 76410   kr /st

47 artiklar