Busktrimmer

Alla strävar efter den perfekta och välskötta trädgården, här finner du produkterna som hjälper dig att underhålla dina buskar och gräsmattan som till exempel röjsåg och busktrimmer. En trimmer till buskarna eller en liten och smidig grässax att komma åt överallt? Oavsett vad du är ute efter för att få de perfekta buskarna så har vi verktygen och tipsen för att ditt projekt ska lyckas.

Hur trimmar man en buske?

Trimma busken genom att ta bort gamla, torra och döda grenar. Du kan också göra dig av med de grenar som du anser växer fel, exempelvis inåt. Det är givetvis olika riktlinjer som ska följas beroende på om du har en sommarväxt eller en vinterväxt samt vilken planta du har. Kolla upp innan du påbörjar att trimma vad just din buske eller häck trivs bäst med. Med rätt trimmer blir jobbet dessutom både smidigt och roligt.

Vad ska man tänka på när man köper en busktrimmer?

Oavsett om du ska trimma häckar, buskar eller träd är ett korrekt snitt något av det viktigaste för tillväxten. Att tänka på när du trimmar dina buskar är att försöka att klippa något ovanför skott eller förgreningar, gärna med en diagonal snittyta. Detta för att undvika risk för mögel och virus.

Gör det själv

Du har väl inte missat våra gör det själv – projekt där vi hjälper dig med en mängd olika byggprojekt och givetvis guidar vi dig från början till slut. Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig att lyckas med projektet.

Läs mer

1 träff

Sortera på
Black & Decker
Batteridriven, 7V, vikt 2,8 kg
469  kr