Robomow

Robomow grundades 1995 och har sedan dess varit innovativa i sin utveckling av robotgräsklippare. En robotklippare från Robomow möjliggör en enkel, bekväm och tidsbesparande gräsklippning. Med ny teknik kan du via din smartphone styra din robotgräsklippare från Robomowe, smidigare än så kan det inte bli.


Robotgräsklippare från Robomow

Robomow har de ultimata robotgräsklipparna för dig som vill ha en perfekt trimmad gräsmatta utan att smutsa ner händerna. Installationen är enkel och du kan schemalägga klipptiderna så att du kan lägga din tid på annat. Robomows robotgräsklippare är till för dig som önskar det bästa möjliga resultatet. I vårt sortiment hittar du ett flertal modeller från Robomow, exempelvis den populära Robomow RK 1000 som kräver minimalt underhåll och är bland annat försedd med terränggående hjul och en hinderssensor som ser till att gräsklipparen utan bekymmer tar sig runt på gräsmattan.

ROBOMOW

Nordisk kvalitet

Robomow

Robomow grundades 1995 och har sedan dess varit innovativa i sin utveckling av robotgräsklippare. En robotklippare från Robomow möjliggör en enkel, bekväm och tidsbesparande gräsklippning. Med ny teknik kan du via din smartphone styra din robotgräsklippare från Robomowe, smidigare än så kan det inte bli.

Robotgräsklippare från Robomow

Robomow har de ultimata robotgräsklipparna för dig som vill ha en perfekt trimmad gräsmatta utan att smutsa ner händerna. Installationen är enkel och du kan schemalägga klipptiderna så att du kan lägga din tid på annat. Robomows robotgräsklippare är till för dig som önskar det bästa möjliga resultatet. I vårt sortiment hittar du ett flertal modeller från Robomow, exempelvis den populära Robomow RK 1000 som kräver minimalt underhåll och är bland annat försedd med terränggående hjul och en hinderssensor som ser till att gräsklipparen utan bekymmer tar sig runt på gräsmattan.

Filtrera

10 träffar

Sortera på
Robomow
2 590  kr
Robomow
GARAGE ROBOHOME RT MODELLER ROBOMOW
1 990  kr
Robomow
469  kr
Robomow
259  kr
Robomow
Klippbredd 18cm
11 990  kr
Robomow
19 990  kr
Robomow
25 990  kr
Robomow
9 990  kr
Robomow
740  kr
Robomow
395  kr