Utekök Zirkon Nordic-Tech

1600x650x900 mm
ART.NR: 6739134
Ett kraftigt utekök i klassiskt snitt med hel rostfri bänk med uppvikt bakkant. Hyllorna är flyttbara och kan placeras enligt önskemål.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Utekök Zirkon Nordic-Tech

Ett kraftigt utekök i klassiskt snitt med hel rostfri bänk med uppvikt bakkant. Hyllorna är flyttbara och kan placeras enligt önskemål.

Gallerhyllorna är löstagbara och kan även användas som grytunderlägg. Uteköket levereras komplett som på bilden. Uteköket väl inplastat och emballerat vid leverans.

Tekniska specifikationer

Yttermått: 1600 x 600 x 900 mm
Vaskmått: 450 x 400 mm
Vaskdjup: 200 mm
För mer specifikationer se produktblad.
Läs mer
Varumärke Nordic-Tech
Leverantörens artikelnummer OPAL 16 UTEKÖK
Ladda ner dokument

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Passa på och nyttja de fina sommardagarna maximalt genom flytta ut matlagningen i trädgården med ett utekök. På så sätt kan all mat till grillfesten tillredas tillsammans vid grillen och du kan lätt plocka dina färska örter direkt från odlingen. Följ vår guide nedan och anpassa efter dina förutsättningar, så är du bara ett litet byggprojekt från att bli kvarterets nya mästerkock.
  • Ett utekök kan göras hur stort och komplext som helst, eller litet och kompakt för enklare tillredning. Valet är ditt och hur du tänker dig att nyttja din nya matberedningsplats, men ofta räcker det med att ha någon yta för tillredning och gärna möjligheter till rinnande vatten.
  • Drömmer du om att laga mat ute och bjuda in vänner som Ernst men har ingen plats? Gör ett mobilt utekök som du enkelt kan dra fram och visa dina matlagningsskills. När alla är mätta och glada skjuts det lätt undan och snabbare än du kan säga aioli är din uteplats en dansbana eller ett soldäck. Här är gör-det-själv-guiden som visar hur du skapar ett kök på hjul.