FRONTPLÅT BADKAR CARIBIA IFÖ

Finns i flera längder
ART.NR: 6719917
Vill du skapa en riktigt lyxig känsla i ditt badrum ska du investera i ett stilrent badkar från det populära svenska märket Ifö. Vad sägs om att inreda enligt skandinavisk minimalism genom att köpa hem det klassiska badkaret Caribia?
Läs mer
Längd:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

FRONTPLÅT BADKAR CARIBIA IFÖ

Frontplåt till badkar Caribia. Se passande tillbehör för att hitta till badkaret.

Vill du skapa en riktigt lyxig känsla i ditt badrum ska du investera i ett stilrent badkar från det populära svenska märket Ifö. Vad sägs om att inreda enligt skandinavisk minimalism genom att köpa hem det klassiska badkaret Caribia? Med sina enkla eleganta linjer är det ett kar som passar fint i de flesta badrum. Du kan välja längd själv så att den passar både storleken i badrummet och hur långa familjemedlemmarna är, denna modell sträcker sig från 1695 till 1800 millimeter.

Badkaret Caribia från Ifö är urtypen av badkar. Porslinet är glänsande vitt och linjerna är räta vilket gör att alla delar är lätta att foga samman. Du kan enkelt välja hur ditt eget kar ska se ut genom att noggrant välja ut din favorit av de fronter och gavlar som finns i vårt sortiment. Detta kar placeras mot en vägg och kan justeras på flera olika sätt så att det passar perfekt in i ditt badrum. En vuxen person får gott om plats, eller två små. Tillval frontplåt:
1258 respektive 1288 är längden på badkarsfronten som du ser i rullgardinsmenyn. Den längre varianten, 1288 mm, är den som är vanligast. 1258 mm används om man har rör längs med väggen då man man behöver en kortare front. Ett annat fall då den kortare 1258-fronten används är om man har 2 st gavlar på båda kort-sidorna, då passar 1258 mellan gavlarna.

Specifikationer

Färg: Vit
Material: Emaljerad Stålplåt
Höjd (mm): 520, 530, 550 (justerbara fötter)
Blandare: Nej
Serie: Caribia
Antal Personer (st): 1
Form: Rektangulär
Volym (l): 110, 130, 165, 180, 220
Front och Gavel: Nej
Läs mer
Varumärke Ifö
Leverantörens artikelnummer 7327153

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Istället för att spendera pengar på spa kan du skapa känslan av eget. Ett sätt är att ersätta fronten på ditt badkar med en snygg inbyggnad. Det behöver inte vara så svårt men innan du drar igång projektet finns det några saker du ska tänka på. Här är guiden som visar hur du bygger in badkar som skapar en fräsch känsla av ett eget spa i ditt badrum.