Badrumsspegel Ravalen LED-belysning Swebad

Finns i flera storlekar
ART.NR: 687259693
Swebad Ravalen är Swebads lyxiga badrumsspegel med plexiglaskant och inbyggd LED-belysning, där du kan välja varm eller kall färgtemperatur. På den här bakgrundsbelysta spegeln finns även dimborttagning.
Läs mer
Storlek:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Badrumsspegel Ravalen LED-belysning Swebad

Swebad Ravalen är Swebads lyxiga badrumsspegel med plexiglaskant och inbyggd LED-belysning, där du kan välja varm eller kall färgtemperatur. På den här bakgrundsbelysta spegeln finns även dimborttagning. Du kan välja att placera spegeln horisontellt eller vertikalt. Ravalen finns i storlekar mellan 60-180 cm.

Vi ger dig möjligheten att påverka, utveckla och designa. Om köket är hemmets hjärta vill vi påstå att badrummet är hjärtats vänstra kammare och därmed delar förstaplats med köket. De material, färger och former vi väljer att plocka in i badrummet påverkar hur vi mår. Unna dig ett badrum att trivas och leva i.

Speglar & Spegelskåp i kollektion Silksten
Till kollektion silksten finns också speglar och skåp i olika utförande med en lyxig känsla. Vi har badrumsspeglar med inbyggd belysning som går att justera efter eget tycke och smak med varmt eller kallt ljus.

Utforska Swebads badrumskollektion med fokus på design, kvalitet och funktion
Swebads badrumskollektion är präglad av tre centrala nyckelord: design, kvalitet och funktion. Vi strävar efter att skapa badrumsmöbler som inte bara utmärker sig genom sin estetiska design utan även genom sin höga kvalitet och praktiska funktion. Hos oss på Swebad finner du en omfattande samling badrumsprodukter som sträcker sig från eleganta badkar till funktionella kommoder och stilfulla speglar. Låt oss hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum med Swebads förstklassiga produkter.

Design
Swebad är passionerade för att skapa tidlös och visuellt tilltalande design för ditt badrum. Swebads produkter är noggrant utformade för att smälta in med olika inredningsstilar och förbättra estetiken i ditt badrum. Vi vet att ett vackert designat badrum är en fröjd att använda och njuta av.

Kvalitet
Swebads engagemang för högsta kvalitet är outtömligt. Vi använder endast material och tillverkningsmetoder av högsta standard för att säkerställa att Swebads produkter är hållbara och pålitliga. När du investerar i Swebads badrumsmöbler, investerar du i långvarig kvalitet och pålitlighet.

Funktion
Ett badrum måste vara funktionellt och bekvämt. Därför lägger vi stor vikt vid att säkerställa att Swebads produkter inte bara ser bra ut utan också är praktiska och funktionella. Swebads kommoder och badkar är utformade med tanke på användarvänlighet och bekvämlighet.

Läs mer
Varumärke Swebad