BASTUTUNNA ECO NORDKAPP.NU

ART.NR: 6442531
Så långt lagret räcker.
En mindre bastu som passar perfekt till den lilla trädgården eller innegården i stan.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

BASTUTUNNA ECO NORDKAPP.NU

En komplett bastu med allt från golvbjälklag till råspont på taket. Bastun är lätt att montera med hjälp av tydliga ritningar och enkla konstruktioner. Ett tips är att försöka placera bastun med så fördelaktig utsikt som möjligt då du förhoppningsvis kommer spendera många sköna timmar där framöver.

OBS! Bastuaggregat ingår inte. Bastun är på byggd så att du själv kan välja kamin från valfri producent. Den enda viktiga faktorn som du alltid bör tänka på när du letar efter kamin är rätt värmare för ditt basturums volym.

Mått
- Väggens tjocklek: 42 mm
- Byggarea: 4,63 kvm
- Bastustorlek: 5,20 m3
- Takbeläggning: Asfalt shingel
- Takhöjd: 1870 mm
- Total höjd: 2159 mm
- Mått fönster: 635 x 330 mm
- Mått ytterdörr: 1600 x 690 mm
- Vikt: 645 kg
- Paketmått: L2,40 x B1,20 x H0,80 m

Standarduppsättning
- Antal fönster: 2 (fram- eller baksida)
- Låsbar ytterdörr med stort fönster
- Bastulavar gjord av toppkvalitativ al med 2-sittplan
- Takbeläggning: Svart asfalt shingel
- Ventilationsgaller: Ingår

Montage: Levereras omonterad i en byggsats.
Färg: Levereras omålad. Utsidan måste behandlas efter montering.

Hemleverans med baklift
Det är viktigt att du som kund planerar mottagandet av varorna i förväg. Som standard för hemleverans utförs detta av en 7,5-flakmeter lång lastbil med baklift, om inget annat begärs i din beställning. Standard hemleverans omfattar inte sändningar som kräver särskilda anordningar eller där framkomligheten begränsas av miljözon, axeltryck, snäva vägar eller eventuella komplikationer för lossning i ditt område, lokala trafikföreskrifter eller begränsad framkomlighet och nödvändighet av omlastning till annat fordon för lastning eller lossning. För palleverans med budbil, som har bakgavellift, krävs att avlastningsområdet är snöfritt och har betong eller asfaltbeläggning då avlastning sker med handtruck. Om sådant område saknas kan lossning ej ske och kund får då antingen själv ombesörja hemleverans alternativt hämta leveransen vid tillämplig depå.

Avlastning
Den kommer till att lastas av via bak lämmen på lastbilen, så du som kund behöver inte tillhandahålla en lift eller truck för avlastning.

Byggnadslov
Denna form av byggnad omfattas normalt inte av byggnadstillstånd utan går in under kategorin friggebodar och är därmed till sin natur bygglovsbefriade. Dock krävs som vanligt att du måste följa reglerna i Plan- och bygglagen (PBL). För att vara på den säkra sidan är det alltid bra att kolla vad som gäller i just din kommun. Särskilda föreskrifter kan föreligga med restriktioner kring närhet till tomtgräns mm. Vid frågor gällande bygglov rekommenderar vi er att kontakta er kommuns Stadsbyggnadskontor eftersom lokala avvikelser är vanliga.
Läs mer
Varumärke Nordkapp.nu
Leverantörens artikelnummer 4242