Belysning

Söker du efter ett snygg och prisvärd belysning för att uppgradera ditt hem? Svaret hittar du här hos oss på Byggmax - skaffa charmiga ljuskällor till ditt hem för att garanterat få till en skön och inbjudande atmosfär, uppskattat av både familjen och besökande vänner.

Ljus i alla rum

Byggmax är den naturliga vägen att gå för den glada hemmafixaren, med hjälp av våra produkter och förmånliga priser är det nämligen lätt att fixa hemma. Behöver du inbjudande utomhusbelysning, skön belysning till din pool och spa eller söker du efter vanlig handfast installationsel? Allt finns här på Byggmax! När du sätter upp dina nya lampor är det en fördel att kunna se klart, därför kan vi tipsa om att köpa hem en bygglampa som underlättar ditt hemmafix. Denna specifika belysning finns både på ställning och som mindre modell med handtag - allt för att du enkelt ska kunna få en lysande utsikt när du bygger upp dina drömmar.

Byggmax väcker glöden inom dig

Här på Byggmax tycker vi om uppfinningsrika idéer. Du kanske vill installera stämningsfull belysning i trappan med hjälp av halogen? Det är en häftig inredningsdetalj som dessutom har en praktisk funktion när det är dags att göra nattmackan. Denna typ av lampor används ofta för belysning över köksbänk, men vem säger emot en strålande idé? Skaffa all information och alla material du behöver här hos oss, vi har förberett ett stort sortiment så att du ska kunna bygga upp den vision du tänker på. Att lägga extra krut på belysning gör ett hem extra ombonat och hemtrevligt, prova själv och se hur stor skillnad en välplacerad lampa kan göra.

Snabbt och lätt som varar länge

En av de stora fördelarna med belysning är att det inte kräver särskilt mycket underhåll. Glödlamporna meddelar själva när de har gått och då är nästa steg simpelt: sätt in en ny. När du har installerat snygg fasadbelysning, varm och inbjudande belysning i vardagsrum eller en praktiskt och cool spotlightramp i köket kan du njuta av din lysande insats under en lång tid. Hos oss på Byggmax kan du enkelt söka dig fram till de ljuskällor som passar dig och ditt hem - vi har allt du kan tänkas behöva. Fråga oss gärna om du undrar över något, vi vill hjälpa dig att nå din dröm.

Belysning för alla hem

Gemensamt för alla produkter från Byggmax är att du får hög kvalitet till ett fördelaktigt pris. Alla våra varor är dessutom enkla att förstå sig på och bygga ihop själv. Köp billig belysning genom oss, du kommer garanterat göra en lysande lönsam affär.

Läs mer
Filtrera

662 träffar

Sortera på
Nordlux
Finns i flera storlekar
Arbetslampa Led 30W Stativ IP44 Teleskopstativ, 2400lm
från 499  kr
Nordlux
Finns i flera längder
Nordlux
IP65, LED Modul, Inkl. ljuskälla, 43W LED, Vit
Glesbox, 295x230x70, knäppanordning för funktionell infästning, flamskyddad polyamidplast
från 59 95  kr
Malmbergs, 12v, LED drivdon, max effekt 30W, IP20, ingen begränsning av antal drivdon när det är anslutna till samma brytare. 230V 50/60 Hz
från 199  kr
Finns i flera färger
från 109  kr
Finns i flera färger
från 129  kr
Oriva
150x150x130, opal
Malmbergs, MD-315, LED, 12V, 3W, Vit, IP44/21, Dimbar med LED driver, Kräver LED driver, för 60mm hål
från 159  kr
Malmbergs
2300W, IP20
från 199  kr
Malmbergs
Finns i flera färger
10W, Lumen 650lm, 6500K, 7,4v batteri, IP 44, uppladdningsbart batteri
från 329  kr
Malmbergs
Vit, 230V, 2700k, 3-pack
Malmbergs, 12v, dimbar LED drivdon, max effekt 30W, IP20, ingen begränsning av antal drivdon när det är anslutna till samma brytare. 230V 50/60 Hz
från 399  kr
Nordlux
Grå, G13, Plast, inklusive Lysrör
Nordlux
Finns i flera färger
Nordlux
Finns i flera färger
Nordlux
Finns i flera färger
Malmbergs
16W/M, IP44/IP20
från 499  kr