Fönsterbleck

Fönsterbleck från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos oss hittar du även dörrbleck och allt annat du kan tänkas behöva för att täta dina fönster och dörrar. Välkommen in i vår värld av fönster. 

 

Täta fönster sparar pengar

Att byta fönsterplåt på egen hand behöver varken vara tidskrävande, svårt eller dyrt. Att montera bort de gamla blecken är enkelt men se till att vara försiktig så att du inte gör skada. Du kan även passa på att skrapa bort gammal färg och underhålla fönstret när du ändå är i farten. Ibland kan man behöva vika fönsterblecken så att de passar just ditt fönster och då kan man behöva handverktyg och redskap som finns att köpa här på Byggmax. Att fästa de nya blecken är relativt lätt gjort och kommer att skydda ditt hem i många år framåt. Kolla in vårt gör-det-själv projekt byta fönster och se hur man fäster plåtblecken.

 

Skydda ditt hem med rätt fönsterbleck

Som villaägare är det viktigt att skydda sitt hem från stora skaderisker som fukt och röta. Med hjälp av fönsterbleck vid dina fönster förhindrar du att väta kryper in i väggarna, något som kan orsaka enorma problem i längden. I Byggmax sortiment hittar du en lång rad bleck i olika färger och utformningar. Här hittar du dörrbleck, sidobleck, överbleck, tröskelbleck och underbleck. Utöver bostadshuset är det även viktigt att skydda andra byggnader som har fönster, som till exempel lekstugor, garage, förråd och friggebodar. Om du är osäker på vilket sorts bleck just du behöver finns vår personal till hands för att svara på dina frågor.

 

Slipp drag och fuktskador med rätt fönsterplåt

Det kan, vid första anblick, tyckas att fönsterbleck inte har så mycket med täta fönster att göra men skenet bedrar. Plåt runt dina fönster förhindrar regnvatten och snö från att tränga in i väggar och fönster. Detta förebygger risken för svåra fuktskador och drag. 

 

Plåtbleck köper du på Byggmax

Hos Byggmax hittar du fönsterbleck av hög kvalitet i ett flertal olika utföranden och färger till överkomliga priser. Skydda ditt hem redan idag. Gör en smidigt och säkert köp online eller i en av våra butiker. Varmt välkommen!

1 produkt

1 produkt