GARAGEPORT

Finns i flera storlekar
ART.NR: 6280024
En robust grundmålad garageport med spårfräst utsida.
Läs mer
Bredd (Modulmått):
Höjd (Modulmått):
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

GARAGEPORT

En robust grundmålad garageport för egen montering. Portens utsida är spårfräst och ger en vision av att dörren består av brädor.

Sparkplåt och toppbleck ingår, men är inte monterade. För bästa resultat rekommenderas att porten ytbehandlas innan sparkplåt och toppbleck monteras.
Handtag, låscylinder och tätningslister ingår ej.

Tekniska data

Tjocklek: 62 mm
Karmregel: 45x105 mm
Utsida: spårfräst, cc 172 mm
Isolering: 50 mm cellplast S100
Sparkplåt/toppbleck: svart
Spanjolett medföljer

Ångerrätten gäller inte för sk. tillverkningsvaror, som tillverkas efter din beställning som till exempel stugor, dörrar, fönster samt våra garageportar. På produktsidan under Snabb fakta hittar du information om varan är en sk. tillverkningsvara. Klicka här för närmare instruktioner för hur du ser om det är en tillverkningsvara eller inte.
Läs mer
Varumärke CN Snickerier

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En garageport ska både vara praktisk och snygg, samtidigt som den ska passa in med husets dörrar och fasad. En variant av garageport kallas slagport och liknar väldigt mycket en parytterdörr sett till montage, funktion och utseende. Slagportens största fördel som andra garageportar oftast inte har är att du enkelt kan gå in och ut i garaget utan att behöva öppna hela porten. I denna guide får du lära dig det viktigaste för ett lyckat val och hur du kan montera garageport själv!