Inbyggnadsmikrovågsugn Serie 6 Bosch

Finns i flera färger
ART.NR: 687167940
Fågel, kött, fisk, grytor eller grönsaker: AutoPilot 7 lagar maträtten till perfektion. Rätten placeras i ugnen och av 7 program kan det lämpliga automatiska programmet väljas i displaymenyn.
Läs mer
Färg:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Inbyggnadsmikrovågsugn Serie 6 Bosch

Fågel, kött, fisk, grytor eller grönsaker: AutoPilot 7 lagar maträtten till perfektion. Rätten placeras i ugnen och av 7 program kan det lämpliga automatiska programmet väljas i displaymenyn. Lägg bara till vikt och tryck på "Start". AutoPilot tar sedan över och bestämmer matlagningsläge, temperatur och tillagningstid. Den stänger till och med av ugnen i slutet av tillagningstiden. Eftersom vissa rätter med AutoPilot kräver användning av lock, hålls ugnen också ren. Matlagning kunde inte vara enklare.

Laga mat enkelt med förinställda automatiska program.
Automatiska Auto Pilot-program som finns hos utvalda modeller gör att maten tillagas perfekt utan att du behöver anstränga dig det minsta. Placera tallriken i mikron, välj program i menyn, ange vikt och tryck på starta. Auto Pilot tar över, väljer tillagningsläge, temperatur och tid. När maten är klart stängs programmet av automatiskt.

Läs mer
Varumärke Bosch