INFRAVÄRMEPAKET CT450 INFRACENTER

ART.NR: 6111486
Compact 450W infravärmepanel erbjuder energieffektiv och smart värme där det behövs lite extra.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

INFRAVÄRMEPAKET CT450 INFRACENTER

Placera InfraCenters Compact infravärmepanel i badrummet, hallen eller varför inte i köket? Detta ger dig en härlig ljudlös och allergivänlig värme. Den är helt ljudlös och ger en behaglig värme utan att strö runt damm.

Digital trådlös termostat ingår

Compact 450 är infravärmepanelen som också passar perfekt som kompletterande värmekälla i sovrummet eller vardagsrummet. Komplett trådlöst och digitalt termostatpaket ingår.

Godkänd för badrum

Infravärmepanelen är tillverkad av 1 mm galvaniserat stål, ramlös, och kommer i vit blankpulverbelagd kulör. Den levereras med fäste, plugg, och 2,5 m kabel med stickkontakt. Skyddsklass IP44, vilket gör den godkänd för badrum. Panelen tål stänk från vatten.

Förebygg fuktproblem

Infravärme är särskilt tacksam i våtutrymmen just för sin förmåga att värma ytorna, och hålla dessa fria från fukt. Eftersom infravågorna värmer ytor och material i stället för luften i rummet, så dras fukten ur ytorna och ger en förebyggande effekt till utrymmet. Tillsammans med god ventilation undviker du fuktproblem som mögel och dålig lukt, och får samtidigt en härlig värme i huset.

Varma golv utan ingrepp

Infravärmepaneler ger dig möjlighet att tillföra känslan av golvvärme, helt utan ingrepp i golvet. Infravärmepanelen värmer upp ytor och material i rummet och som i sin tur lagrar värmen. Detta gör att du snabbare får torra och varma golv i ditt hem.
Läs mer
Varumärke InfraCenter
Leverantörens artikelnummer CT450