Badrumslampa vägg

Bra belysning i badrummet är en viktig del av badrumsinredningen. En välplacerad och välutformad vägglampa till badrum kan ge rätt mängd ljus och skapa en behaglig stämning. Det kan också bli en snygg inredningsdetalj i ditt badrum. Här kan du hitta alla våra badrumslampor för vägg som är anpassade för våtutrymmen.

Vägglampa till badrum med hög IP klass

När du söker efter en vägglampa till ditt badrum är det viktigt att välja en lampa som är lämplig för våtutrymmen. Badrummet är en fuktig miljö och det är därför viktigt att välja en lampa som är vattentät och tål fukt. Detta kan du kontrollera genom att se efter IP-klassning på produkten vilket visar hur väl lampan tål damm- och vatten. Det vanligaste är att badrumslampor har en IP-klassning mellan IP21 och IP44, en hög IP-klassning indikerar att lampan är skyddad mot fukt och vatten.

Inred ditt badrum med belysning

Utöver att vara vattentät bör du välja en lampa som passar din badrumsstil och behov. Om du har en modern inredning kanske du vill ha en lampa med rent och minimalistiskt utseende medan en mer klassisk inredning kan kräva en lampa med mer dekorativa inslag. När du väljer en badrumslampa till vägg kan du också välja mellan olika ljuskällor, som LED eller halogenlampor. LED-lampor är energieffektiva och håller längre än halogenlampor, men kan vara dyrare i inköp. Halogenlampor ger oftast en varmare och mer naturlig belysning, men är mindre energieffektiva.

Köp badrumslampa till vägg hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av badrumslampor till vägg som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken vägglampa till badrum som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

1 träff

Sortera på
Gustavsberg
Finns i flera längder
Från 1 395  kr