Larm

Larm från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med ett genomtänkt säkerhetssystem installerat kan du vara säker på att ditt hem är tryggt även när du är borta.


Säkra ditt hem

Att installera ett säkerhetslarm är en billig försäkring för ditt hem och dina saker. Många tjuvar blir avskräckta när de ser att hemmet är försett med ett säkerhetslarm. Det finns många larmlösningar att välja på, trådlöst, kopplat till en central med utryckning från väktare, funktioner där ett SMS skickas till dig när larmet utlöses samt enklare larm som är lätta att installera själv. De enklare larmen är vanligtvis fullt funktionella samt billigare. Du kan även välja en lösning som har en övervakningskamera där du kopplar upp dig till kameran över internet. Det gör att du kan se från ditt arbete eller var du än befinner dig vad som har utlöst larmet. De flesta larmen på marknaden idag kommer med rökdetektorer. Komplettera larmet med en rörelsedetektor.


Installera larmet själv

Om du väljer att installera ett larm själv hemma så måste du hitta ett system som är utvecklat för detta. Det finns en del att välja på, både för hus och lägenheter. Dessa säkerhetslarm som är specialanpassade för att självinstalleras brukar komma med färdiga byggsystem. Genom att följa de medföljande instruktionerna kan du enkelt installera ditt system själv. Många larmleverantörer har även sina egna hemsidor där ytterligare instruktioner kan hämtas. De säkerhetslarm som du kan installera själv är vanligtvis förprogrammerade och redo att användas när installationen har genomförts. Glöm inte att sätta upp dekalerna som medföljer, i fönstret eller på dörren. Det ger en avskräckande effekt på tjuvar.


Skydda hemmet med larm från Byggmax

Hos Byggmax hittar du ett billigt och pålitligt larm. Se till att ditt hem är säkert genom att installera ett larmsystem.

Läs mer
Filtrera

7 träffar

Sortera på
Yoyomotion
289  kr
Yoyomotion
389  kr
Yoyomotion
375  kr
Yoyomotion
2-pack
475  kr
Yoyomotion
375  kr
Yoyomotion
299  kr
Yoyomotion
275  kr