Köksluckor

Nya köksluckor gör en stor skillnad för ditt kök. Ljusa upp köket med vita, tidlösa luckor eller skapa en robust känsla med utföranden i ek. I Byggmax sortiment finns flera olika modeller – självklart med hög kvalitet och till bra pris. Dina nya köksluckor och skåpsdörrar köper du bekvämt på Byggmax.se!

Nya köksluckor gör en stor skillnad för ditt kök. Ljusa upp köket med vita, tidlösa köksskåpsluckor eller skapa en robust känsla med utföranden i ek. I Byggmax sortiment finns flera olika modeller – självklart med hög kvalitet och till bra pris.

 

Tröttnat på dina köksluckor?

Drömmer du om nya köksluckor? utforska vårt sortiment som erbjuder köksskåpsluckor i olika utföranden för att hjälpa dig att fixa ditt drömkök. Dina nya köksskåpsluckor och skåpsdörrar köper du bekvämt på Byggmax. Oavsett vilken stil du är ute efter, finns något för dig hos oss!

 

Köksluckor i olika färger och material

Nya köksluckor kan verkligen piffa till det i köket och återuppliva det då dem har en viktig roll när det kommer till den känsla och stil som köket förmedlar. Låt dig inspireras av vårt utbud där du hittar köksluckor i olika utföranden och färger. Fixa den nyrenoverade känslan på ett enkelt sätt genom att sätta in nya köksskåpsluckor.

5 artiklar

 1. Magnetlås
  Plast, dragraft 2 kg
  Magnetlås
  Pris från
  19 95 kr /st
 2. Skåpsdörr slät
  Matt vit, 128x40
  Skåpsdörr slät
  369   kr /st
 3. Skåpsdörr profil
  Vit, 128x40
  Skåpsdörr profil
  399   kr /st
 4. Skåpslucka slät
  Högblank vit, 128x40
  Skåpslucka slät
  399   kr /st
 5. Skåpslucka Ek
  Ramlucka ek, 128x40cm
  Skåpslucka Ek
  399   kr /st

5 artiklar