Kaffemaskiner

Starta dagen med en kopp kaffe från en utav våra kaffemaskiner. Vi på Byggmax erbjuder kaffemaskiner av den allra senaste kvalitén från välkända varumärken. Dessa kaffemaskiner erbjuder gott kaffe varje dag.

Lyxiga kaffemaskiner av hög kvalité

Dagens första kopp kaffe från kaffemaskinen är en viktig del av morgonen för många. Därför kan det vara värt att satsa på en kaffemaskin av hög kvalité. På Byggmax har vi bland annat inbyggda kaffemaskiner som ger otroligt gott kaffe med bara ett knapptryck. Dessa är espresso-kaffemaskiner med den modernaste tekniken. Du kan till exempel välja vilken typ av kaffe du vill ha på kaffemaskinens smarta kontrollpanel med olika funktioner. Inbyggda kaffemaskiner blir också en självklar del av inredningen. Välj bland våra olika kaffemaskiner och hitta den som passar bäst hemma hos dig.

Köp kaffemaskiner till bra pris hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av kaffemaskiner. Med kaffemaskiner från Byggmax kan du avnjuta en perfekt kopp kaffe varje gång. Gör sen beställningen av din nya kaffemaskinen snabbt och enkelt på vår hemsida.

Läs mer
Filtrera

5 träffar

Sortera på
Perfekt för utflykten eller att ha vid byggprojektet
15  kr
Siemens
Rostfri, Nischmått: 449x558x356 mm, inbyggd
29 659  kr
Bosch
Rostfri, Nischmått: 449x558x356 mm, inbyggd
29 659  kr
Hörnells Outdoor
Finns i flera utföranden
Från 325  kr
Bosch
Svart, Nischmått: 449x558x356 mm , inbyggd
29 659  kr