Mikrovågsugn

Mikrovågsugn för inbyggnad ger dig möjlighet att skapa det där snygga moderna köket där allt är genomtänkt och snyggt utformat för just dina behov. På Byggmax.se finns flera olika varianter av mikrovågsugnar att välja mellan.

En mikrovågsugn förenklar vardagen. Med en micro tinar du upp mat, värmer på gårdagen rester, steriliserar nappflaskor och värmer tevatten på bara några minuter.  På Byggmax.se finns flera olika varianter av mikrovågsugnar att välja mellan. En mikrovågsugn är precis som andra vitvaror inget man byter ut särskilt ofta. Därför bör du fundera igenom vad det är för behov din nya mikro behöver kunna fylla -  inte bara nu utan även om ett par år.

Inbyggnadsmikro eller fristående mikro

Mikrovågsugn för inbyggnad ger dig möjlighet att skapa det där moderna köket. Vill du hellre ha en fristående mikro i ditt kök så har vi flera varianter att välja mellan. Vi har förutom valmöjlighet att bygga in även modeller vänsterhängda och högerhängda för att du ska kunna välja den bästa lösningen till ditt hem. Bestäm dig för var din mikro ska vara placerad innan du gör ditt köp och anpassa hängningen efter det. 


En mikrovågsugn med många funktioner

På Byggmax hittar du ett stort spann av både mikrovågsugnar i budgetklass och lite dyrare varianter. Mikrovågsugnarna i vårt sortiment har olika funktionaliteter, design och prisklasser. Vi har mikrovågsugnar med med lyxiga funktioner som grill, fritering, LED-belysning och smarta lösningar för att hjälpa mikrovågorna att fördelas jämnt. Välja bland kända varumärken som Siemens, Bosch

 

Köp en billig mikro på Byggmax

När du funderat klart och bestämt dig för modell, varumärke och mått så är det dags att klicka hem din nya mikro. På Byggmax kan du alltid vara säkert på att du får ett riktigt bra pris och en vara av god kvalitet. Vi är måna om att du ska få det bästa priset och kan därför erbjuda dig prisgaranti på ditt köp. 

30 artiklar

30 artiklar