Vitvaror

Vitvaror från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vitvaror som kylskåp och tvättmaskiner hör ofta till hemmets dyraste inköp och därför är det viktigt att hitta prisvärda kvalitetsprodukter. Det gör du på Byggmax.

Vitvaror förbättrar vardagen
Kvalitén på din köksutrustning är avgörande för hur smidigt och hygieniskt det är att laga och förvara mat hemma hos dig. En fläkt leder bort matoset, diskmaskinen sparar dig mycket tid och en modern spis spar mycket tid vid matlagningen. Med bra vitvaror fungerar vardagslivet lite bättre helt enkelt. Många betalar elektriker för att installera onödigt dyra hushållsmaskiner. Handlar du hos oss på Byggmax får du pengar över och vi kan dessutom vara behjälpliga om du behöver råd kring hur du själv kan installera artiklarna du köper. Om du behöver dra nya rör eller elledningar kan vi hjälpa dig med det också genom våra egna fackmän.

Investera i vitvaror
Många uppgraderar sitt hem med helt nya hushållsmaskiner innan en försäljning eftersom det har visat sig att man i regel får tillbaka pengarna i form av ett högre pris på fastigheten. Vitvaror kan också vara en investering i den bemärkelsen att de sparar in på elen. Torktumlare och kylskåp hör till hemmets största elslukare och om du byter till produkter som är miljöklassade handlar det om ganska stora belopp i form av minskade elräkningar. Gemensamt för våra artiklar i den här kategorin är att de kan innebära nya möjligheter i vardagen. Med en större frys kan du till exempel ta tillvara på matprodukter på ett bättre sätt och med ett torkskåp torkar tvätten snabbt.

Köp snygga vitvaror från Byggmax
Vitvaror från Byggmax ska var prisvärda och enkla att installera. Hos oss har du råd att förverkliga drömmen om ett mer effektivt hem.

8 artiklar

 1. Finns i flera storlekar
  Spisfläkt Cylinda Nova Trend
  4159   kr /st
  3-5 d
 2. Designkupa, vit, 60cm, touchstyrning
  Spisfläkt Cylinda Triton Trend
  5209   kr /st
  3-5 d
 3. Frihängande, passar köksö, rostfri, 90cm
  Spisfläkt Cylinda Astro Trend Ö
  7215   kr /st
  3-5 d
 4. Frihängande, passar köksö, rostfri, 90cm
  Spisfläkt Cylinda Nova Trend Ö
  7295   kr /st
  3-5 d
 5. Finns i flera färger och storlekar
  Spisfläkt Cylinda Classic Trend
  2385   kr /st
  3-5 d
 6. iQ500, rostfritt stål
  Takfläkt LR97CAQ50 Siemens
  14279   kr /st
  2-5 d
 7. iQ300, 90 cm, kapacitet 710 m³/h
  Vägghängd fläkt LC97BHM50 Siemens
  6509   kr /st
  2-5 d
 8. iQ300, 90 cm, kapacitet 740 m³/h
  Vägghängd fläkt LC97QFM50 Siemens
  6399   kr /st
  2-5 d

8 artiklar