KANTSTEN GRANIT GRÅ 900-1100X250X75MM

ART.NR: 02141
Stenen är anpassad för avgränsning av gräs- och planteringsytor i trädgårdsmiljö som inte utsätts för större belastningar. Grävs ner i mark och fästs med fördel i jordfuktig betong.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

KANTSTEN GRANIT GRÅ 900-1100X250X75MM

Stenen är anpassad för avgränsning av gräs- och planteringsytor i trädgårdsmiljö som inte utsätts för större belastningar. Grävs ner i mark och fästs med fördel i jordfuktig betong. Stenen är råhuggen/råkilad och av naturmaterial, detta medför att färgskiftningar och ådringar kan förekomma som ger produkten en mer levande yta.

Observera att utseendet kan variera något mellan våra butiker. Besök din Byggmax-butik för att se produkten.
Läs mer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Du kan skapa både uteplatser, trädgårdsgångar och uppfarter med vackra stenläggningar som ger ett gediget intryck. Endast fantasin sätter gränser för vilka kombinationer som kan göras med olika färger och former på plattorna. Med hjälp av denna guide och material från Byggmax, blir det rätt utfört och du får ett resultat att njuta av i många år framöver.
  • För att du ska kunna skapa din drömträdgård behöver din tomt först beredas, vilket oftast innebär att röja bort sly, eventuellt dränera samt planera tomten. Planering betyder i detta sammanhang att tomten görs i ordning med rätt material på rätt plats och med rätt höjd. Vid nybygge sker detta ofta i två steg, där grovplanering görs i samband med husbygget och anläggningen av tomten kommer senare.