Kyl & frys kombiskåp

Är du i behov av både kyl och frys men har begränsat med utrymme, då är en kyl-frys kombiskåp ett perfekt val. På så sätt får du två viktiga funktioner i ett. Hos oss på Byggmax hittar du ett stort utbud av rymliga och energisnåla kyl och frysskåp, allt från de mer traditionella till en kyl och frys side-by-side. Kolla igenom sortimentet för att hitta ett som passar just ditt kök.

Kyl och frys kombiskåp med smarta funktioner

I vårt sortiment hittar du kombinerade kyl och frysskåp från välkända varumärken som Cylinda, Bosch och Siemens. Alla med vitvaror som ser till att maten hålls fräsch länge, med olika tekniker och funktioner undviks frost och luftfuktigheten hålls optimal för färska råvaror. Kyl och frys kombiskåp må vara anpassade för kök med liten yta men de är välplanerade och utrustade med smart förvaring vilket gör att du får plats med mycket mat trots dess storlek.

Energiklass och temperatur

När du ska välja ett kyl och frys kombiskåp är det främst volym eller skåpets mått som avgör vad du får plats med. Utöver det finns det andra saker som kan vara bra att tänka på. Vitvaror är märkta med en energiklass från A-G och A är den som drar minst energi. Om energifrågan är en viktig del för dig bör du kolla efter A till A+++ för att hitta kombiskåp som är energisnålt. Även temperaturen i ett kyl-frys kombiskåp är viktigt att tänka på utifrån energisynpunkt, en riktlinje är -18°C. i frys och omkring 5 °C i kylen.

Köp kyl-frys kombiskåp hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av kyl-frys kombi som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka olika kombiskåp av kyl och frys som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

1 träff

Sortera på
Severin
Finns i flera färger
6 495  kr