Kyl & frys side by side

Om du är i behov av att kunna förvara mycket i både kylskåp och frys är en kyl & frys side by side ett bra alternativ. Skåpet tar mer plats men genom att kylskåp och frysskåp är placerat som en enhet sida vid sida skapar det stora förvaringsmöjligheter. Kyl & frys side by side gör att du får en bra överblick i skåpet och det går att få med lyxiga funktioner som exempelvis ismaskin.

Modern kyl & frys side by side

Förutom den imponerande kapaciteten är dessa enheter också mycket bekväma. Eftersom kylskåpet och frysen är placerade bredvid varandra, behöver du inte böja dig ner för att komma åt dina livsmedel. Dessutom är de utformade för att ge dig enkel och snabb tillgång till alla dina livsmedel, vilket gör det enklare att organisera och hantera din mat. En annan fördel med en kyl & frys side by side är att de vanligtvis är utrustade med den senaste tekniken. Många modeller har funktioner som automatisk avfrostning, justerbara hyllor och ismaskiner. Se till att välja en modell som är energisnål och har en hög energieffektivitetsklass. Detta kan hjälpa dig att spara pengar på lång sikt och minska din klimatpåverkan.

Köp kyl och frys side by side hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av kyl & frys side by side som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken kyl & frys side by side som vi kan erbjuda.

Filtrera

6 träffar

Sortera på
Bosch
24 569  kr
Siemens
24 569  kr
Siemens
24 617  kr
Siemens
26 149  kr
Bosch
25 839  kr
Bosch
27 009  kr