Torktumlare

En torktumlare hjälper till att på ett snabbt och effektivt sätt torka kläder, sängkläder och handdukar. Det underlättar hantering av tvätt för att snabbt kunna torka den och slippa ha tvätt hängandes i hemmet.

Torktumlare från välkända varumärken

Hos oss på Byggmax finns torktumlare från flera stora varumärken så som Cylinda, Bosch och Siemens. I sortimentet finns allt från värmepumpstumlare och kondenstorktumlare till en kombinerad tvätt/tork maskin. Det finns några bra saker att veta innan du tar ett beslut kring vilken torktumlare du ska köpa. Tänk på att en frånluftstumlare behöver frånluftsventilation vilket en kondenstumlare inte behöver. En värmepumpstumlare återanvänder värmen och drar därför mindre energi, det kan vara ett bra val om du vill tänka extra på ekonomin och miljön.

Energiklass och funktioner

De flesta av våra torktumlare är utrustade med ett flertal torkprogram och vissa har upp till 16 program. Det finns torktumlare med endast de grundläggande funktionerna medan andra maskiner exempelvis har energibesparing, fördröjd start och självrengöring. Torktumlare är dessutom märkta med en energiklass från A-G där A är den som drar minst energi. Om energifrågan är en viktig del för dig bör du kolla efter A-A+++ för att hitta energisnål torktumlare.

Köp billig torktumlare hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av torktumlare som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka olika torktumlare som vi kan erbjuda.

Filtrera

14 träffar

Sortera på
Cylinda
15 program, 598x570 mm, IPX4
Bosch
9 589  kr
A
Bosch
Serie | 4, värmepumpstumlare, 7 kg
7 990  kr
Bosch
Serie | 4, 7 kg
Bosch
11 129  kr
A
Bosch
Vit, 9kg
15 359  kr
Cylinda
9 program, 595x596 mm, IPX4
Cylinda
Antracit, professionellt bruk, värmepump
179 091  kr
Siemens
Vit, 9kg
15 359  kr
Cylinda
Antracit, professionellt bruk, frånluft
77 465  kr
Siemens
iQ300, 7 kg
Siemens
9 990  kr
A
Bosch
Vit, 9kg
17 029  kr
Siemens
Vit, 9kg
17 337  kr