Inbyggnadsugn

Inbyggda eller integrerade ugnar har många fördelar. Den kanske största är att den är fristående från hällen och sömlöst passar in i din köksinredning. En annan stor fördel är att du kan placera den på en höjd som passar dig.

Inbyggnadsugn för som älskar att laga mat

Lagar du mat ofta och gillar att prova nya saker finns det många smarta funktioner i en inbyggnadsugn att välja mellan. En ugn med stek- eller matlagningstermometer eller ångfunktion kan kanske vara intressant för dig. Integrerad mikrofunktion kanske också lockar? Med en ångugn hålls degen fuktig utanpå så att den blir gyllenbrun och får en krispig yta. Samtidigt hålls insidan saftig och mjuk. Ångugnar är perfekta både för bakning, lasagne och grillat. Gillar du att baka? Då är en inbyggnadsugn med varmluftsfunktion det perfekta valet för dig. Med den funktionen sprids värmen jämnt i hela ugnen och du får ett perfekt gräddat bröd, även när du har flera plåtar inne samtidigt.

Ta hjälp av energimärkningen när du köper inbyggnadsugn

Energimärkningen kan vara till stor hjälp när du köper din nya inbyggnadsugn. Den mest effektiva klassen för ugnar är A+++ och den lägsta D. Med hjälp av energimärkningen ser du också hur stor energiåtgången är per tillagning när du använder över- och undervärme respektive varmluftsfunktion

Köp inbyggnadsugn hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av inbyggnadsugnar som du köper enkelt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken inbyggnadsugn som passar dig. Välkommen!

filter-white Filtrera

17 träffar

Sortera på
Cylinda
Finns i flera färger
Från 5 295  kr
Cylinda
Finns i flera färger
Från 4 799  kr
Siemens
Finns i flera färger
Från 6 780  kr
Bosch
17 929  kr
Cylinda
11 929  kr
Siemens
11 623  kr
Bosch
10 459  kr
Siemens
29 599  kr
Bosch
Finns i flera färger
Från 12 999  kr
Bosch
Finns i flera färger
Från 10 799  kr
Siemens
9 990  kr
Siemens
Finns i flera färger
Från 8 369  kr
Siemens
8 649  kr
Bosch
7 099  kr
Siemens
21 299  kr
Bosch
7 209  kr
Cylinda
7 919  kr