Kylskåp iQ300 Siemens

Finns i flera färger
ART.NR: 687168205
Mindre rengöring – antiFingerprint. Kylskåpsdörrarna i rostfritt stål har en speciell ytfinish – antiFingerprint-beläggningen förhindrar fula fingeravtryck på den rostfria ytan.
Läs mer
Färg:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Kylskåp iQ300 Siemens

Mindre rengöring – antiFingerprint.
Kylskåpsdörrarna i rostfritt stål har en speciell ytfinish – antiFingerprint-beläggningen förhindrar fula fingeravtryck på den rostfria ytan.

Stabil temperatur – superCooling.
Med knappen superCooling sänks temperaturen i kylskåpet snabbt till 2 °C. På så sätt undviker du att temperaturen stiger och värmer upp nedkyld mat när du lägger in varmare varor i kylskåpet.

Mer utrymme och mer färskhet
Få allt utrymme du behöver för att lagra massor av frukt och grönsaker. För kött och fisk finns det dessutom ett separat fack med en egen kalluftsförsörjning som håller maten i toppskick längre. Mer utrymme och perfekt lagring i ett enda system, alltså.

Maten håller sig garanterat fräsch längre: freshSense
Varierande yttertemperatur och ett frekvent öppnande av kylskåpsdörren resulterar i temperaturförändringar inuti kylen. De smarta sensorerna i freshSense reglerar kylan så fort de känner av temperaturförändringen i kylen.

Din kyl och frys vet vad maten behöver.
Även den minsta temperaturförändring, som när solen skiner in på kyl och frysen, kan påverka miljön inuti skåpet och matens fräschör. Därför mäter freshSense temperaturen både inuti och utanpå kylskåpet och märker av förändringar i omgivningen. Så snart en förändring registreras, går styrsystemet i gång med motåtgärder för att hålla maten fräsch så länge som möjligt.

Läs mer
Varumärke Siemens