Röjsåg 60V Cykelstyre Greenworks

2 mm, Automatisk
ART.NR: 687206625
Greenworks GD60BCB är ett lättviktsverktyg och ändå starkt i sitt arbete. Det är med sitt ergonomiska cykelstyre som skapat för de större trädgårdarna och ytorna.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Röjsåg 60V Cykelstyre Greenworks

Greenworks GD60BCB är ett lättviktsverktyg och ändå starkt i sitt arbete. Det är med sitt ergonomiska cykelstyre som skapat för de större trädgårdarna och ytorna. 60V ger dig en kraftfull maskin och med rätt batteri har du långa arbetstider till ditt förfogande. 60V-serien från Greenworks ger dig all kraft du behöver för ditt trädgårdsarbete.

Greenworks GD60BCB är en kraftfull sladdlös röjsåg som är perfekt för medelstora till stora trädgårdar tack vare en klippbredd på 40cm, ställbar hastighet och ergonomiska cykelhantag. 60V-batteriet kan användas med alla 60V-verktyg.

60V Röjsåg– 40 cm klippbredd och ergonomiskt cykelhantag
Greenworks GD60BCB är lätt i vikt men ändå en exceptionellt kraftfull röjsåg för medelstora till stora gräsmattor. Verktyget, som drivs med ett avancerat 60V litiumjon-batteri, har imponerande prestanda och långa körtider, vilket innebär att det är ett klart alternativ till bensindrivna alternativ – utan avgaser, vibrationer och buller. Verktyget kommer med ett ställbart hastighetsreglage som ger dig total kontroll av den effekt du behöver, när du behöver den. Det helt justerbara cykelhandtaget ger bästa användarkomfort och det delade skaftet gör det lätt att förvara verktyget efter användning.

Kraftfull och effektiv
Batterieffekten i 60V innebär exceptionell prestanda och den borstlösa motorn säkerställer lång livslängd och längre körtider jämfört med borstmotorer. Med de olika hastigheterna kan du välja mellan hög och låg hastighet beroende på vilka trädgårdssysslor du utför, vilket ytterligare förlänger batteriets körtid under användning.

Komfort och kontroll
GD60BCB har ett justerbart cykelhandtag och en kroppssele. Fördelen är att maskinens vikt fördelas över skuldrorna istället för armarna. Detta minskar dramatiskt risken för utmattning och ger samtidigt mycket mer kontroll då verktyget används.

Grästrimmer och röjsåg
GD60BCB är avsedd för medelstora till stora trädgårdar med sin tilltagna klippbredd på 40 cm och trimmerhuvud med dubbel nylontråd och automatisk bumpmatning. När mer trimmertråd ska matas fram, knacka helt enkelt trimmerhuvudet mot marken när maskinen är igång så matas tråden fram till rätt längd. Använd metallkniven för att lätt röja områden med kraftigare vegetation.

Fördelar
 • Slittålig och effektiv borstlös motor
 • Total kontroll tack vare ställbar hastighet
 • Mindre utmattning tack vare cykelhandtag och kroppssele
 • Lätt att förvara i ett trädgårdsskjul eller garage
 • Prestanda jämförbar med bensindrift
 • Inga avgaser
 • Tyst drift med låg vibrationsnivå
 • Inget bränsle och inga kablar att bekymra sig för
 • Lägre drifts- och underhållskostnader än motsvarande bensindrivna verktyg
 • Utbytbart batterisystem – 1 batteri, flera användningsområden
 • Trygghet – Omfattande 3-årsgaranti


Allt du behöver för smidig trimning av trädgården
Att ha ett öga för detaljer gör mycket för helhetsintrycket. Det är någonting du säkert tänker på när du lagar mat, planerar en fest eller inreder hemmet, men det kan vara lätt att missa när du fixar och donar i trädgården. Skulle du baka en födelsedagstårta och glömma bort ljusen på toppen? Eller inreda vardagsrummet och strunta i soffan? Troligtvis inte! En finputsad gräsmatta är såklart grundläggande för en vacker trädgård, men precis som med mycket annat i livet är det viktigt att inte glömma bort de andra detaljerna. I trädgården finns prydnadsträd och häckar som också behöver din kärlek! Eller du kanske har kluriga partier i gräsmattan som gräsklipparen inte riktigt kommer åt? Här hittar du allt du behöver för att kunna trimma trädgården till perfektion på ett smidigt och enkelt sätt.

Komplettera gräsklipparen med en grästrimmer
Greenworks gräsklippare må bestå av en förstklassig teknik, men de kan tyvärr inte trotsa fysikens lagar. Har du en trädgård med många träd, rabatter, större stenar eller mycket sly? Då bör du ta en titt i vårt utbud av röjsågar och grästrimmers. Med en grästrimmer kommer du åt svårare partier i gräsmattan och får på så vis det där perfekta slutresultatet du länge längtat efter. Greenworks röjsågar klipper i sin tur grövre växtlighet som exempelvis buskage och sly. Vi erbjuder grästrimmers och röjsågar med olika klippbredder och kapaciteter för att du garanterat ska kunna hitta en modell som passar dina behov.

Röjsågar och häcksaxar: Aldrig mer en ovårdad trädgård!
Har du stora häckar som kräver omsorg? Nemas problemas! På Greenworks hittar du smidiga, batteridrivna verktyg som hjälper till med att hålla växtligheten i schack. Upptäck vårt utbud av batteridrivna häcksaxar! Här finner du modeller med varierande svärdlängd, klippkapacitet och körtid. För dig med mindre trädgård kan en modell från 24V-serien räcka gott och väl, men om du däremot har en större trädgård med många häckar erbjuder vi även häcksaxar från 60V-serien. Oavsett vilken kapacitet du behöver går det att hitta häcksaxar med längre räckvidd – så kallade stånghäcksaxar – men också sedvanliga modeller med kompakt utformning och hög prestanda.

Upptäck fördelarna med batteridrift
Att hålla trädgården i toppskick behöver inte vara särskilt svårt, i alla fall inte om du väljer att använda batteridrivna verktyg. Greenworks grästrimmers, röjsågar och häcksaxar drivs av avancerade litiumjonbatterier som gör att du får njuta av ett tyst och bullerfritt trädgårdsarbete utan några skadliga bränsleutsläpp. Designen är dessutom kompakt och lättviktig vilket ger dig enorm rörelsefrihet.

Tekniska Detaljer
 • Diameter lina: 2 mm
 • Diameter trimmertråd: 2 mm
 • Dubbel trimmertråd: Ja
 • Klippbredd: 40 cm
 • Körtid 4Ah: <50 min
 • Matarsystem trimmertråd: Automatisk
 • Motortyp: Borstlös
 • Spänning: 60V
 • Systemspänning: 60V
 • Vikt: 8,5 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks