Träskruv

Träskruv från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Oavsett om du ska skruva inom- eller utomhus har vi många olika träskruvar som passar för ändamålet. Våra högkvalitativa skruvar gör att ditt bygge står säkert.

Träskruv i olika utföranden
Hos Byggmax hittar du flera olika sorters träskruv. För konstruktioner helt i trä passar halvgängade skruvar bra medan helgängade skruvar är perfekta att använda sig av när man till exempel ska fästa plåt på virke. Om du ska skruva i tryckimpregnerat virke är det viktigt att du väljer rätt sorts skruv. Det beror på att den här typen av virke innehåller ett ämne som gör att vissa skruvar rostar väldigt snabbt. Hos oss finns många sorters skruv som passar vid den här typen av arbeten. Om du känner dig osäker på vilken skruv du ska välja så står vi gärna till tjänst och svara på dina frågor.

Rätt skruv för stabila konstruktioner
Med en bra skruvdragare och rätt sorts träskruv kan man komma långt med byggdrömmen. Dessa komponenter gör att byggandet både går snabbt och blir roligt. När du ska skruva i trä finns det några viktiga saker att tänka på för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Det viktigaste är att du behöver välja rätt skruv för den konstruktion du vill göra. Om du undrar vilken dimension som behövs för ditt projekt hjälper vi gärna till. Tänk också på att skruven varken bör vara för lång eller för kort. En för kort skruv gör att konstruktionen inte blir lika stabil medan en för lång skruv riskerar att sticka ut på baksidan av ditt virke.

Köp dina träskruvar hos Byggmax
Byggmax har träskruv i många olika dimensioner. Vi har skruv som passar för de flesta typer av virke och konstruktioner.
 1. Träskruv
  Lösvikt
  Träskruv
  Pris från
  199   kr /kg
 2. Träskruv TSF spår
  För plåt, 115x1,2mm
  Träskruv TSF spår
  Pris från
  11 95 kr /st
 3. Dosfräs
  T80, 84mm
  Dosfräs
  Pris från
  219   kr /st
 4. Träskruv Sexkantskalle 10x50 mm
  50-90 mm
  Träskruv Sexkantskalle 10x50 mm
  Pris från
  20   kr /st
 5. Dosfräs
  T70, 74mm
  Dosfräs
  Pris från
  199   kr /st
 6. Sortimentlåda Träskruv FZB
  FZB, 960st
  Sortimentlåda Träskruv FZB
  Pris från
  199   kr /st