Topplåda Tc806Sv 6 Lådor TengTools

TC806SV, 307,0 mm
ART.NR: 687198482
Basmodell i Teng Tools höga kvalité. Av rödlackerad stålplåt.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Topplåda Tc806Sv 6 Lådor TengTools

Basmodell i Teng Tools höga kvalité. Av rödlackerad stålplåt. Försedd med 6 kullagrade utdragslådor. Lådstorlek 3 st: 170x275x50 mm, 2 st: 569x275x50 mm, 1 st: 569x275x75 mm. Låsbart lock/framsida som täcker lådans topp och de utdragbara lådorna. Lås med 2 nycklar. Kraftiga bärhandtag på gavlarna.

Läs mer
Varumärke TengTools

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att inreda ett förråd eller garage verkar kanske inte så svårt, men det är lätt att inredningen byggs sporadiskt ju fler prylar du samlar på dig. Det är en god idé att skapa en grundlösning som kan anpassas efter såväl nuvarande som framtida behov. I denna guide hjälper vi dig med de nödvändigaste lösningarna så du får ett genomtänkt, välbelyst och brandsäkert utrymme.
  • Hemmafixare som du är behöver du självklart en rejäl arbetsbänk för dina projekt. Det finns många varianter med olika smarta funktioner. Oavsett om du tänker bygga möbler eller snickra leksaker med barnen – en arbetsbänk ska vara stabil. Med en förvaringshylla och hjul under benen har du skapat en riktigt bra arbetsyta för kommande projekt. Här är guiden för att bygga en praktisk arbetsbänk som du trivs med.