Vattenspridare

Under vissa perioder kan det bli nödvändigt med extra bevattning för att underhålla trädgården på bästa sätt. På Byggmax hittar du garanterat vattenspridaren som passar just dig!

Vattenspridare och vattensprinkler till din trädgård

I Byggmax sortiment av vattenspridare och vattensprinkler hittar du mängder av olika modeller. Vi har rundspridare, fyrkantsspridare, vattenspridare i metall, vattenspridare i plast och multispridare. Oavsett om du är ute efter en liten vattenspridare eller en större modell så kommer du hitta det hos oss.

Vi erbjuder modeller med justerbara sprutmönster som passar både små och stora trädgårdar. På flera av våra vattenspridare kan även spridningsmängden justeras beroende på om du önskar en finare spray för känsliga växter eller jetstråle för gräsmattor till exempel.

Varför ska man använda en vattenspridare?

Med en vattenspridare kan du låta trädgården frodas och grönska även under torra perioder. En vattenspridare sköter i princip underhållsfritt allt ditt tunga bevattningsarbete. Allt du behöver göra är att koppla in din vattenspridare och flytta runt den så att önskat område bevattnas. Under varma sommarmånader kan man använda en vattensprinkler för att bevattna gräsmattan.

Hur installerar man vattensprinkler?

Att installera vattensprinklers kräver lite planering men när du är färdig har du ett automatiskt bevattningssystem på hela den yta du planerat för. Att installera vattensprinklers kräver först att du mäter upp området du vill ha bevattnat, gräver ut för placering utifrån rekommendationer som kommer med de sprinklers du köpt, mäta och skära upp slang, ansluta sprinklers till slang och vatten och sedan testa och göra eventuella justeringar.

Billiga vattenspridare på Byggmax

Din vattensprinkler köper du på Byggmax. Handla enkelt online eller besök en av våra butiker nära dig. 

28 artiklar

 1. Rundspridare
  Serva
  Rundspridare
  Pris från
  20   kr /st
 2. Rundspridare
  Serva
  Rundspridare
  Pris från
  20   kr /st
 3. Vattenspridare
  Serva
  Vattenspridare
  Pris från
  50   kr /st
 4. Vattenspridare
  Serva
  Vattenspridare
  Pris från
  50   kr /st
 5. Vattenspridare
  Serva
  Vattenspridare
  Pris från
  50   kr /st
 6. Vattenspridare
  Areal: 110 - 220 m2
  Vattenspridare
  Pris från
  89 95 kr /st

28 artiklar