Rökar

Att skapa en riktigt fin och rökig smak hemma behöver inte vara krångligt! Du kan till exempel röka grönsaker, kött, fisk och skaldjur, endast fantasin sätter gränser för dina nya mästerverk i uteköket! På Byggmax hittar du elrök från det kända finska varumärket Muurikka. De är omtalade för sin höga kvalité och anses vara bland de bästa på marknaden. Skapa dina egna recept eller ta hjälp av Muurikkas recepthäfte med tips och råd på olika rätter.

Skapa en unik smak på maten med rökare

På Byggmax finns användbara tillbehör till din rökare så som rökspån och rökflis samt grillöverdrag. Med hjälp av smaksättande rökflis kan du skapa en unik smak och bjuda hem vänner och familj på grillfest! Som smaksättning finns bland annat ekträ med smak av whiskey och körsbärsträ.

Hur gör man med en rökare?

Utan rökspån fungerar din elrök som en mångsidig grill eller ugn du kan använda året runt. Med rökspån fungerar elröken som en användningsklar rökugn. Råvaran avgör vilket rökspån som passar bäst och vilken temperatur du bör använda. Hitta en rökar för kött, fisk eller grönsaker hos Byggmax.

Komplettera din elrök och trädgård genom att bygga ett riktigt utekök, vi har två projekt som visar hur du gör steg-för-steg, läs mer hur du bygger här och här

Läs mer
Filtrera

10 träffar

Sortera på
Grillsymbol
Cor-Ten Stål
26 899  kr
Grillsymbol
Cor-Ten Stål
12 489  kr
Muurikka
829  kr
Muurikka
3 529  kr
Muurikka
1 399  kr
Muurikka
Vattenavvisande material
169  kr
Muurikka
2 919  kr
Grillsymbol
Silver
24 900  kr
Muurikka
2 399  kr
Pit Boss
780x490x420 mm
7 489  kr