Sandlåda

Att ha en sandlåda i trädgården kommer skapa mycket glädje, kreativa lekar och kanske en lugn stund på lådkanten för föräldrar. Sandlådelek är en riktig klassiker och det går att hitta hinkar, sandformar spadar och bilar till sandlådan både i leksaksaffären och på närmsta matbutik. Sandlådelek passar bra för både bebis och större barn. Med en sandlåda i trädgården kan du enkelt roa hela syskonskaran på en gång.  Förgyll din trädgård och bjud in till lek för barnen. Köp en billig sandlåda online på Byggmax.se! Här hittar du produkter från bland annat Nordic Play och Jungle Gym. Sandlåda från Byggmax, alltid enkelt, snabbt och alltid till bästa pris.


Sand till sandlåda

Vilken sand till sandlåda ska man använda sig av? Det enklaste är att köpa färdig sandlådesand på Byggmax som du hittar bland vår utelek och tillbehör. Sandlådesand köps på säck, ofta 20 kilo per påse. Hur mycket sand ska man ha i sandlådan? Beroende på hur stor sandlåda du köpt eller byggt kan du behöva olika stor mängd sand. 20 kg sand motsvarar ungefär 14 l sand. Om du köper en färdig sandlåda brukar det finnas rekommendation på antal liter att fylla den med. Om du bygger en egen sandlåda så kan du utgå från måtten 1,2 x 1,2 x 0,19 meter som kräver ca 12–14 säckar sand på 20 kg styck.  Till en sandlåda 200x200, lite beroende på djup kan du räkna med runt 20- 25 säckar.


Sandlåda med lock

Att ha ett sandlådelock är något vi på Byggmax rekommenderar starkt. Varför är det bra att ha ett lock på sandlådan? Jo, med ett lock till sandlådan slipper du allt från att grannens katt gör sina behov i lådan till att sandlådan blir fylld av löv att den svämmar över och förlorar sand vid kraftigt regn. Underhåll och rengöring blir helt enkelt mycket smidigare om du har ett lock till sandlådan. 

 

Sandlåda på Byggmax

Hos Byggmax finns sandlåda barn i alla möjliga former och funktioner till ett riktigt bra pris. Bygg din egen sandlåda eller köp en färdig sandlåda trä eller sandlåda plast. Byggmax hjälper dig att uppnå hela familjens trädgårdsdrömmar. Till oss är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar.

 


23 artiklar

  1. Pris från
    349   kr /st
    2-10 d
  2. Pris från
    299   kr /st
    2-10 d

23 artiklar