Studsmatta

Studsmattor skänker glädje åt hela familjen! Att hoppa på studsmattor ger mycket skratt och ett härligt pirr i magen. Hoppandet är dessutom utmärkt motion och bra för balansen. På Byggmax har vi studsmattor i olika storlekar och modeller med fokus på kvalitet och säkerhet. Skapa underbara familjeminnen med en studsmatta i trädgården.

Storlek på studsmattor

Studsmattor tar en del plats, därför kan det vara bra att fundera på vilken storlek som är lämplig för er trädgård. Ni bör säkerställa att studsmattan kan stå på ett plant underlag och ett par meter från buskar och träd. Glöm inte att ha det fritt över huvudet så ni kan studsa högt. Vilken storlek ni bör ha beror också på hur många och vilka som ska använda studsmattan. Är det endast mindre barn kan det vara en god idé med en mindre studsmatta. Är studsmattan till vuxna, barnen och deras kompisar kan ni behöva en större modell. Tänk på att kolla maxvikten på studsmattan så ni vet hur många som kan hoppa samtidigt.

Rund eller rektangulär studsmatta?

Det finns inte bara olika storlekar på studsmattor, utan även olika modeller. Den klassiska runda studsmattan har stor hoppyta och hopparen dras säkert mot mitten. Därför är runda studsmattor lämplig för mindre barn. För hoppare med bra balans och mer hopperfarenhet kan en rektangulär studsmatta vara ett alternativ. På en rektangulär studsmatta kan ni hoppa över hela mattan, hoppa högre och utveckla era akrobatiska förmågor. Det krävs dock mer kraft för hoppandet, och rekommenderas för lite äldre barn.

Ni kan också välja om ni vill ha en studsmatta med ben eller en nedgrävd studsmatta. En nedgrävd studsmatta smälter in i omgivningen och är lättåtkomlig. En studsmatta med ben är lätt att flytta, har bra studs och kräver inte något förarbete.

Studsmatta med nät för säker hoppning

Säkerhet är A och O när det gäller hoppning på studsmattor. En studsmatta med nät minimerar risken för olyckor. Nätet sitter runtom studsmattan så att barnen inte riskerar att hoppa ut. På Byggmax erbjuder vi ett brett urval av studsmattor med nät. Oavsett om ni vill ha en studsmatta som lek- eller träningsredskap så är hoppandet en otroligt rolig aktivitet för både stora och små. Ta en titt på vårt utbud av studsmattor och hitta en som passar just er familj. Givetvis kan du även hitta tillbehör till studsmattorna såsom stegar, skyddsnät, kantskydd och fjädrar.

Köp studsmatta hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av studsmattor som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken studsmatta som vi kan erbjuda.

Filtrera

17 träffar

Sortera på
Salta
Finns i flera storlekar
Från 5 809  kr
Salta
5 059  kr
Salta
5 195  kr
Salta
Finns i flera utföranden
Från 6 339  kr
Salta
6 319  kr
Salta
5 745  kr
Salta
9 309  kr
Salta
8 325  kr
Salta
6 455  kr
Salta
9 165  kr
Salta
Finns i flera storlekar
Från 8 735  kr
Salta
Finns i flera utföranden
Från 5 589  kr