Utelampor

Hos oss på Byggmax hittar du utebelysning som passar alla olika typer av hem. Utebelysning för trädgård är ett måste för att kunna njuta av din trädgård på sena höstkvällar och när mörker kommer. Med rätt belysning ute kommer du kunna lysa upp ditt hem och trädgård. 

Belysning ute

Har dina gamla utelampor gjort sitt och det är dags att skaffa nya? Hos oss på Byggmax kan du välja mellan, stora som små. Det finns utelampor hängande för dig som vill ha dem på väggen, men även lampor som du kan ha på marken som pelare eller markamaturer, men vi har även uppladdningsbar portabel lampa som du kan ta med dig vart du än går. Lamporna finns i flera olika färger att välja på som till exempel svart, mörkgrå och rostfritt.

 

Utebelysning LED

Idag finns det många utelampor i LED och de blir allt mer populärt. När du använder dig av LED belysning för utomhus innebär det att det är mer energieffektiv och har låg energiförbrukning och ur ett miljöperspektiv minskar energiförbrukningen med 90% jämfört med en vanlig glödlampa.

Idag finns det även smidiga skymningsrelä som är ett bra komplement till utomhusbelysning, de fungerar så att de känner av när det blir mörkt eller ljust och tänder och släcker automatiskt, smidigt va? På så sätt behöver du inte tänka på att tända och släcka lamporna.

 

Att välja rätt lampa utomhus

När du ska välja utomhusbelysning finns det mycket att välja på. Utelampor solcell sköter sig själv och ger ett mysigt ljus över gräsmattan eller altanen. På Byggmax har vi många olika varianter på utelampor att välja på bland annat har vi vägglykta, spotlights, vägglampa, trädgårdslampa och ljusdekoration.

 

Köp billiga utelampor hos Byggmax

Vi har en mängd olika utelampor till din trädgård och uteplats. Välkommen in i din närmaste Byggmax-butik eller byggmax.se för att se hela vårt sortiment av utebelysning.