Metallfärg & plåtfärg

För att skydda och förfina dina metall- och plåtytor i hemmet såsom fönsterbleck, möbler och räcken är det bäst att använda metallfärg eller plåtfärg. På Byggmax har vi metallfärg och plåtfärg med olika egenskaper och kulörer från välkända varumärken.

Rostskydd och fin färg

Det kan finnas olika syften till att använda metallfärg eller plåtfärg. Kanske vill du främst ge dina husdetaljer och möbler en ny, fräsch färg. Då finns möjlighet att välja på metallfärg i olika kulörer med exempelvis blank, halvblank och halvmatt yta. Metallfärg ger dock inte bara ett strålande yttre utan ger också ett ordentligt skydd mot vatten och rostbildning. Oavsett vad ditt syfte är med att använda plåtfärg får du både ett effektivt skydd och ett nytt yttre.

Måla med plåtfärg

Det är både roligt och lätt att måla med plåtfärg. Med en del färg till metall behöver du först grundmåla men många kan målas direkt på ytan. Använd en stålborste för att ta bort gammal färg och rost. Är ytan väldigt ojämn kan du behöva slipa med sandpapper. Torka sedan av damm så ytan är så ren som möjligt. När du är klar med detta är det dags att måla med metallfärgen eller plåtfärgen. Ta gärna en titt på vårt utbud av penslar för att bli helt redo inför målningen.

Köp metallfärg till bra pris hos Byggmax

Få ny utomhusfärg och öka livslängden på dina föremål genom att måla dem med färg för metall och plåt. På Byggmax får du kvalitetsprodukter till bra priser. Besök oss i butiken eller gör din beställning av metallfärg och plåtfärg i lugn och ro på vår hemsida.

Läs mer
Filtrera

14 träffar

Sortera på
Hammerite
0,4 L
199  kr
Midun
1 L
169  kr
Hammerite
0,75 L
285  kr
Midun
Finns i flera utföranden
Från 195  kr
Hammerite
0,25 L
169  kr
Hammerite
0,25 L
Från 169  kr
Hammerite
0,75 L
275  kr
Hammerite
0,75 L
Från 299  kr
Hammerite
0,75 L
Från 299  kr
Midun
1 L
169  kr
Hammerite
0,75 L
279  kr
Hammerite
0,25 L
169  kr
Midun
1 L
195  kr
Hammerite
0,75 L
Från 299  kr