Maskintillbehör

Förbrukningsverktyg från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Det finns knappt något värre än att vara halvvägs i sitt senaste projekt och inse att man inte har just det slipverktyg som krävs. Tur då att Byggmax finns!

Förbrukningsverktyg för alla material
Det kan hända den bästa av oss, man jobbar på ett projekt och precis när de sista hålen ska borras inser man att 8 mm borren är borttappad. Detta behöver dock inte betyda att projektet måste pausas på obestämd tid, utan ett snabbt besök på Byggmax löser problemet. Här hittar du alla typer av förbrukningsverktyg från sandpapper till sågblad, oavsett om du arbetar i trä, gips eller metall. Dessutom får du tag på dina verktyg till ett bra pris. Och behöver du tips, råd eller annan hjälp, hjälper vi dig gärna, det är bara att fråga!

Smart förvaring för dina verktyg
Vi på Byggmax vet hur roligt och tillfredsställande det är att ha ett hem fyllt med saker man själv har gjort, och för att göra ditt jobb enklare har vi en mängd förbrukningsverktyg både här på Byggmax.se och i butik. Dessutom har vi flera olika förvaringslådor att förvara verktygen i, så att du alltid har full koll på var du gjort av dina sandpapper eller panelclipsen till den innerpanel du tänkt montera upp någon gång i framtiden. Vill du hellre bygga en hylla att förvara dina verktyg på, går så klart även det att lösa, och behöver du tips på vilket material som kan passa bäst för detta ändamål så hjälper vi till!

Förbrukningsverktyg för alla behov hos Byggmax
Även om förbrukningsverktyg kan tyckas vara en liten del av ditt drömprojekt, är det mycket som avgörs av att du har rätt verktyg. På Byggmax hittar du allt du behöver.
 1. Kapskiva sten
  115 mm, 125 mm och 178 mm.
  Kapskiva sten
  Pris från
  17 95 kr /st
 2. Sågklinga Cirkelsåg
  160x20x2,8 18T,
  Sågklinga Cirkelsåg
  Pris från
  99 95 kr /st
 3. Häftpistol
  M10, klammer 4-8mm
  Häftpistol
  Pris från
  149   kr /st
 4. MAGNETHYLSA 28MM
  Levelfix, 2st
  MAGNETHYLSA 28MM
  Pris från
  249   kr /st
 5. TIGERSÅGBLAD HÅRDMETALL IRWIN
  2-pack
  TIGERSÅGBLAD HÅRDMETALL IRWIN
  Pris från
  99 95 kr /st
 6. Dammsugarepåse till rondellslip
  2-pack
  Dammsugarepåse till rondellslip
  Pris från
  99 95 kr /st
 7. BORRSATS MALMBERGS
  1-13mm
  BORRSATS MALMBERGS
  309   kr /st
 8. Häftklammer
  14, 6mm Ergo
  Häftklammer
  Pris från
  20   kr /st