Verktygslåda Tc205Nf 5 Lådor TengTools

TC205NF, 56,7 kg
ART.NR: 687198279
Fem lådor med full bredd, tre 75 mm höga lådor och två 50 mm höga lådor. Endast en låda åt gången kan öppnas, vilket minimerar vältrisken.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Verktygslåda Tc205Nf 5 Lådor TengTools

Fem lådor med full bredd, tre 75 mm höga lådor och två 50 mm höga lådor. Endast en låda åt gången kan öppnas, vilket minimerar vältrisken. Stängbar framsida med Teng Tools logotyp skyddar lådorna när lådan inte används. Varje låda passar för sex Teng Tools TT-lådor och en TTX-låda och en TTZ-låda. Lådornas kullagerskenor ger smidig och tillförlitlig öppning och stängning. Levereras med gummifötter som förhindrar glid och skrapning. Använd Teng Tools Get Organised för att sätta ihop din perfekta verktygssats.

Läs mer
Varumärke TengTools

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att inreda ett förråd eller garage verkar kanske inte så svårt, men det är lätt att inredningen byggs sporadiskt ju fler prylar du samlar på dig. Det är en god idé att skapa en grundlösning som kan anpassas efter såväl nuvarande som framtida behov. I denna guide hjälper vi dig med de nödvändigaste lösningarna så du får ett genomtänkt, välbelyst och brandsäkert utrymme.
  • Hemmafixare som du är behöver du självklart en rejäl arbetsbänk för dina projekt. Det finns många varianter med olika smarta funktioner. Oavsett om du tänker bygga möbler eller snickra leksaker med barnen – en arbetsbänk ska vara stabil. Med en förvaringshylla och hjul under benen har du skapat en riktigt bra arbetsyta för kommande projekt. Här är guiden för att bygga en praktisk arbetsbänk som du trivs med.