Verktygssats 1/2'' 68 Delar TengTools

Hylsnyckelsats
ART.NR: 687198475
Sats om 68 delar. Innehållande 16 st tolvkantshylsor, fiberförstärkt spärrhandtag, universalknut, 3/8'' - 1/2'' förstoringstapp, 63 och 150 mm långa förlängningsstänger, bitsskruvmejsel med infälld magnet, 10 st U-ringnycklar, 6 st skruvmejslar, 4 st tänger och 26 st 1/4'' bits.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Verktygssats 1/2'' 68 Delar TengTools

Sats om 68 delar. Innehållande 16 st tolvkantshylsor, fiberförstärkt spärrhandtag, universalknut, 3/8'' - 1/2'' förstoringstapp, 63 och 150 mm långa förlängningsstänger, bitsskruvmejsel med infälld magnet, 10 st U-ringnycklar, 6 st skruvmejslar, 4 st tänger och 26 st 1/4'' bits. Levereras i plastlåda med säkerhetslås av metall, infällbart handtag och gångjärn med metallsprint. Lådans undersida är försedd med gummifötter för att den ej skall glida.

Läs mer
Varumärke TengTools

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att inreda ett förråd eller garage verkar kanske inte så svårt, men det är lätt att inredningen byggs sporadiskt ju fler prylar du samlar på dig. Det är en god idé att skapa en grundlösning som kan anpassas efter såväl nuvarande som framtida behov. I denna guide hjälper vi dig med de nödvändigaste lösningarna så du får ett genomtänkt, välbelyst och brandsäkert utrymme.
  • Hemmafixare som du är behöver du självklart en rejäl arbetsbänk för dina projekt. Det finns många varianter med olika smarta funktioner. Oavsett om du tänker bygga möbler eller snickra leksaker med barnen – en arbetsbänk ska vara stabil. Med en förvaringshylla och hjul under benen har du skapat en riktigt bra arbetsyta för kommande projekt. Här är guiden för att bygga en praktisk arbetsbänk som du trivs med.