Vinylgolv New Orleans Oak 4 mm World of SPC

ART.NR: 651908
Vinylgolv New Orleans Oak är ett 228 mm brett, vattenbeständigt vinylgolv från varumärket World of SPC.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Vinylgolv New Orleans Oak 4 mm World of SPC

Vinylgolv New Orleans Oak 4 mm är, givet korrekt installation, ett vattentåligt vinylgolv från varumärket World of SPCs City Collection. New Orleans Oak är ett modernt och extremt slittåligt vinylgolv som även är lämpligt som golv över vattenburna golvvärmesystem så länge som maxtemperaturen inte överstiger 27 °C. Golvet passar utmärkt i rum där man eftersöker en urban, lugn känsla samtidigt som träimitationen ger ett stilrent intryck.

Läggningen av New Orleans Oak görs snabbt och enkelt genom dess klicksystem Loc-Click. Kanterna är fasade på alla sidor med en s.k. 4V-fasning, vilket innebär en djupare nivå av fasning som tydligare särskiljer plankorna.

Slitskiktet på golvet uppgår till 0,3 mm. Golvet är användningsklassat till nivå 41, vilket innebär att det är lämpligt för hårt slitage i såväl hemmamiljöer som offentliga miljöer.

Golvet kan enbart betraktas som tåligt mot vatten givet korrekt installation. Överflödigt vatten behöver torkas bort från golvet, dvs. vatten får inte ligga kvar på golvet i mer än 12 timmar, för att golvet ska kunna betraktas som vattenbeständigt. Observera att golvet inte ska läggas i utrymmen med direktexponering av vatten trots dess vattenbeständighet, exempelvis direkt i duschar etc.

Golvet har 10 års garantitid givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Garantitiden gäller för läggning i hemmamiljöer, dvs. inte i offentliga miljöer.

Läs mer
Varumärke World of SPC
Leverantörens artikelnummer 3525

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Idag är det mer regel än undantag att installera golvvärme i ett nytt hus. Även befintliga hus kan konverteras från de vägghängda radiatorerna till golvvärme istället. I vissa fall kan du även spara en slant på uppvärmningen, men installationen kräver som regel nya golv. Är det ändå dags att uppdatera golven kan det därför vara läge att även se över ditt värmesystem.
  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.