Limträ

När du behöver en stolpe t.ex. kan det vara bättre med en stolpe i limträ. Den kommer att hålla formen bättre och spricker inte, som en "vanlig" trästolpe riskerar att göra.

Vad du kan bygga med limträ

Med limträ kan man fixa ett vanligt hyllplan eller bygga en mer avancerad hyllmöbel. Möjligheterna är stora med det här materialet. Närhelst du funderar på ett projekt kan detta vara lösningen. Kanske limträtrall på altanen? Eller limträstolpar under altantaket? Trä är ett levande material som förändras över tid. Brädor och plank som sågas ut direkt ur ett träd riskerar att vrida och kröka sig även om det hanterats enligt konstens alla regler. Limträprodukter däremot är utsågade ribbor som limmats ihop till olika format som är anpassade för just ditt behov. Det här produkterna håller sig raka och fina trots att det fortfarande är ett levande material.

Vinsten med att göra det själv

Om du behöver en möbel i hemmet så överväger du kanske att antingen köpa den eller bygga den själv. Om det blir billigare att tillverka den själv är valet ofta enkelt. Limträ är både prisvärt och enkelt att arbeta med. Byggmax har ett stort sortiment att välja på och vi är tillgängliga nästan oavsett var i Sverige du bor. För att förstärka konstruktionen kan du behöva byggbeslag och för att ditt projekt ska hålla länge kan det behöva ytbehandlas. Byggmax har mängder av beslag och ytbehandlingsprodukter!

Stabilt limträ från Byggmax

Hos oss på Byggmax hittar du virke som passar för många olika byggprojekt och vi har prisvärt limträ av hög kvalitet. Du kan genomföra ditt projekt själv och Byggmax hjälper dig att genomföra din dröm. Alla är välkomna.

Läs mer
Filtrera

8 träffar

Sortera på
6m, GL30c gran
2 699  kr
6m, GL28cs gran
1 199  kr
3m, GL30h gran
495  kr
4m, GL28cs gran
Från 549  kr
3m, GL30h gran
799  kr
6m, GL28cs gran
849  kr
4m, GL30c gran
1 799  kr
4m, GL28cs gran
799  kr