Asksug AD2 Kärcher

600 W, 17 liters behållare
ART.NR: 7038938
Ask- och torrdammsugaren med 600 W effekt och robust metallbehållare på 17 liter.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Asksug AD2 Kärcher

Idealmaskinen för effektiv och säker borttagning av aska. Kompakt, praktisk, mångsidig: ask- och torrdammsugaren AD 2 har hög och bestående sugeffekt. Med det unika filtersystemet som består av ett planfilter och ett grovsmutsfilter går det att suga upp stora mängder aska. Tack vare metallbehållaren och sugslangen av metall kan uppsugningen av aska ske på ett så säkert sätt som möjligt.

Det avfasade handröret är lätthanterligt och är särskilt effektivt i hörn och svåråtkomliga utrymmen. Det har aldrig varit enklare att fullständigt avlägsna askavlagringar. Alla inkluderade tillbehör och elkabeln kan stuvas undan snabbt och kompakt i tillbehörsfacket

Specifikationer:


- 600W motoreffekt
- 17 liters behållare
- Kompakt
- inkluderade tillbehör
- Unikt filtersystemet
- Metallslang
Läs mer
Varumärke Kärcher

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.