Balkongdörr Sundborn Helglas

Finns i flera utföranden
ART.NR: 6473224
Sundborn är en väderbeständig balkongdörr från Kaski med stort ljusinsläpp som lämpar sig för användning på balkong eller altan.
Läs mer
Bredd:
Höjd:
Hängning:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Balkongdörr Sundborn Helglas

Sundborn Balkongdörr från finska Kaski är gjord i aluminiumförstärkt limmat ramträ med LVL-balk klädd med väderbeständig HDF-board. Dörren är konstruerad på samma sätt som Kaskis högkvalitativa ytterdörrar, men med mycket ljusinsläpp och utseende som en traditionell balkong- eller altandörr. Dörren är utrustad med inbrottsförstärkta justerbara gångjärn och en ASSA 2002 låskista. Kaskis dörrar är utformade för att erbjuda säkerhet och energieffektivitet. Du får en dörr av hög kvalitet som håller under många år.

Teknisk information

  • Dörrblad: Aluminiumförstärkt HDF-board, limmat ramträ, förstärkt med LVL-balk, total tjocklek 62 mm.
  • Gångjärn: 4 st (3 st för modul 20) inbrottsförstärkta, justerbara i höjd- och sidled.
  • Låskista: ASSA 2002 med justerbart slutbleck.
  • Tätning: Både i karm och dörrblad.
  • Glas: Klarglas. 3-glas isolerruta med argonfyllt härdat energiglas.
  • Karm: Kvistfri furu, målad, 53 x 115 mm.
  • Tröskel: Oljelaserad björk och aluminium, 25 x 115 mm.
  • Produkten är CE-märkt.

Material

Dörrstommen är förstärkt med LVL-balk och aluminiumplåt. Dörramen består av fingerskarvat, kvistfritt och lamellimmat trä. ­Ytbe­klädnaden består av väderbeständig HDF-board. Som isolering används polystyren. Dörrkarmen består av fingerskarvat, målat furulimträ och tröskeln av oljelaserad björk med aluminiumprofil.

Beslag och gångjärn

Alla dörrar levereras som standard med fyra stycken (3 st för modul 20) justerbara, inbrottsförstärkta gångjärn, låskista och slutbleck, men exklusive yttre behör såsom låscylinder och handtag. Dessa kan beställas som tillbehör. Låskistan är som standard av typ ASSA Connect 2002 med reglerbart slutbleck. A/B-måtten är 86/22 för Thermodörrarna och 62/22 för Standard 1,0-dörrarna. Dessa mått, och typ av låskista, behöver en leverantör veta för att att kunna tillhandahålla rätt låscylinder med tillbehör.

Material och Miljö

Vid tillverkning av Kaski-dörrar används den senaste teknologin och väl utvalda och testade material. Tillverkningsprocessen är optimalt miljövänlig. Lim och ytbehandlingsmaterial är i möjligaste mån miljövänligt och vattenbaserat.

Om Kaski

Dörrfabriken Kaski grundades av Eero Kaski 1978. Idag är Kaskipuu OY Finlands största familjeägda ytterdörrstillverkare med ett gediget sortiment av träpaneldörrar och lackerade dörrar. 2016 började man sälja dörrar i Sverige och dotterbolaget Kaski Dörrar AB grundades. Dörrarna tillverkas i Finland och Lettland.
Läs mer
Varumärke Kaski