Bastubelysning

Bastubelysning från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Letar du efter en bra bastulampa till rätt pris? Hos oss på Byggmax har du många lampor att välja bland.

Att skaffa den bästa bastubelysningen
Är du en av dem som har en bastu hemma? Att ha en bastu är vardagslyx när det är som bäst. Men det är också viktigt att ha rätt bastubelysning. Rätt bastuarmatur skapar god stämning med sitt mjuka, behagliga sken. På Byggmax.se finns det ett stort sortiment av lampor för bastun, så att du kan hitta just den rätta för dig. Det finns lampor för hörn och för raka väggar, tillverkade i olika material. Det finns ljuslister som du kan använda både i golvnivå och i taknivå. Du köper din lampa online, snabbt och enkelt, för att få den mest prisvärda lampan till din bastu.

Att hitta rätt plats för belysningen
Att investera i bra belysning för din bastu är en god idé, eftersom det kommer att förhöja upplevelsen för dig och din familj. Bra bastubelysning skapar fantastiskt god stämning och ger ett mjukt, behagligt ljus som är inbjudande och vilsamt för ögonen. På Byggmax.se finns lampor för både vägg och hörn, men glöm inte att lampan inte får sitta i närheten av bastuaggregatet. Minst en halvmeter mellan aggregatet och belysningen måste finnas, enligt säkerhetsföreskrifter. Välj en lampa som passar dig och in din bastu, både med tanke på din plånbok och smak. På Byggmax finns allt du kan behöva för din belysning som glödlampor och träskruv.

Behagligt ljus i bastun med basubelysning från Byggmax
Bastubelysning från Byggmax kommer att förhöja din upplevelse i bastun och skapa ro och god stämning. Rätt belysning skapar rätt känsla.

17 artiklar

17 artiklar