Bastulav och panel

Funderar du på att sätta bastupanel eller bygga en bastu? På Byggmax hittar du alla sorters bastupanel du kan tänkas behöva till ditt projekt, alla till ett bra pris. 

Skapa nytt med bastupanel och bastulav

Går du och funderar på ditt nästa byggprojekt? Att sätta upp bastupanel är enkelt samtidigt som det skapar ett nytt utseende i ditt hem. På Byggmax finns ett stort sortiment oavsett om det ska sitta inomhus/utomhus eller i en bastu. Här finns även lärorika instruktionsvideor om hur du går tillväga. Om din dröm är att bygga en bastu finns det mycket att välja på hos Byggmax. Du kan hitta både bastupanel tillverkad av gran och bastulav i asp så det är bara att skaffa den som du föredrar eftersom de ser olika ut. Montering är enkel och smidig och du kan sätta bastulaven både som längsmonterade brädor eller som tvärmonterade.

Smidigt och enkelt med bastupanel

När du har bestämt vilken sorts bastupanel du vill använda för ditt hus eller i din bastu så är det bara att sätta igång. Du behöver inga specialverktyg för att sätta upp dem utan du kommer mest att använda de verktyg du antagligen redan har hemma. Du behöver hammare, elverktyg som elektrisk borrmaskin, spik och skruv, vattenpass, vinkelhake och såg. Som sagt, inga konstigheter att sätta upp dem oavsett om det är på vägg eller i bastu. Tänk på vilket material du föredrar och egenskaperna för det materialet och om du behöver grunda med olja eller färg innan du sätter upp panelen. Nu är det bara att sätta igång och skapa nytt!

Bastulav och panel från Byggmax

Bastulav och vanlig panel kan du hitta på Byggmax där du finner ett stort sortiment och dessutom till väldigt bra priser.

2 artiklar

2 artiklar