Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Köp billiga basturum online

Basturum från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos oss hittar du olika typer av basturum, bland annat exklusiva basturum från Tylö. Välj sedan aggregat, belysning och bland flera övriga tillbehör, så har du snart drömbastun hemma.

För stora och små hem
Trodde du att du behöver mycket utrymme för att installera ett basturum hemma? Då är det läge att tänka om, för på Byggmax har vi färdiga basturum som inte kräver mer än en ledig kvadratmeter! Det är heller inte svårt att montera ihop allt, bara följ monteringsanvisningarna som medföljer. Det enda som kan vara klurigt är att koppla in aggregat och belysning, därför kan det vara bra att be en elektriker om hjälp med det. För det rymligare huset har vi även större rum, men vi har även bastustugor för dig med stor tomt. Dessutom har vi en mängd tillbehör för din bastu, allt för att du ska kunna sätta en personlig prägel på ditt byggprojekt.

Allt för din bastu
Det är enkelt att montera en bastu i ditt badrum, eftersom alla våra basturum har tydliga manualer. Sedan är det bara att passa på att njuta av långa bastubad i din alldeles egna bastu. För att kunna bruka bastun i flera år, är det viktigt att den sköts om ordentligt. Produkter för underhåll såsom skyddsolja, väggskyddsplåt och liknande finns även dessa att handla enkelt, smidigt och billigt. Det är enkelt att hitta de tillbehör som passar din nya bastu på byggmax.se. och du är självklart också välkommen att titta in i våra butiker där vår personal ser till att du får svar på alla dina frågor.

Köp billiga basturum hos Byggmax
Prisvärda basturum för alla hem, stora som små finner du hos oss på Byggmax. Vi hjälper dig att nå din dröm.

Välj kategori
Filter (0 aktiva filter)
Pris
Typ av produkt
Sortera efter:
Tillgänglighet:

Pallpant

Pallpant innebär att du återfår pallkostnaden när du lämnar tillbaka pallen till din Byggmaxbutik.

Brytkostnad

Brytkostnad är den kostnad som vi tar i extra administration när vi ska ta dela en hel pall.