Basturum

Ska du köpa basturum? Hos Byggmax hittar du basturum av olika typer, bland annat exklusiva basturum från Tylö. För att sedan få färdiga basturum måste du välja aggregat, belsyning och övriga tillbehör. När det är klart och på plats är det bara att bjuda hem familj och vänner och inviga basturummet.

För stora och små hem

När du hör ordet basturum så tänker du säker att de behövs stort utrymme för att installera basturum inomhus. På Byggmax har vi färdiga basturum i olika utförande, några som är anpassade för trånga utrymmet och så har vi dem som passar i större utrymmet. Det kan vara svårt att veta vart du ska placera bastun, men har du bastrum i ett badrum brukar bastun vara bäst placerad i ett hörn.

Monteringsfärdiga basturum

Det är inte svårt att montera ihop allt, bara följa monteringsanvisningarna som följer med. Det enda som kan vara klurigt är att koppla in aggregatet och belysning, därför rekommenderar vi att du ber en elektriker om hjälp med det. För det rymligare huset har vi även större basturum, men vi har även bastustugor för dig med stor tomt. Har du en stor tomt och bestämt dig för att placera ett basturum där, kan det vara smidigt att välja ett basturum med dusch. Dessutom har vi flera olika tillbehör för din bastu, allt för att du ska kunna sätta en personlig prägel på ditt byggprojekt.

Allt för din bastu

Det är enkelt att montera en bastu i ditt badrum, eftersom alla våra basturum har tydliga manualer. Sedan är det bara att passa på att njuta av långa bastubad i din alldeles egna bastu. För att kunna bruka bastun i flera år, är det viktigt att den sköts om ordentligt. Produkter för underhåll såsom skyddsolja, väggskyddsplåt eller liknande finns även dessa att handla enkelt, smidigt och billigt.

Köp billigt basturum hos Byggmax

Välkommen in i din närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av basturum och bastutillbehör.

Med hjälp av våra gör-det-själv guider kan du få tips och inspiration på andra projekt för hemmasnickare.

6 artiklar

 1. Bastu Basic 1,21kvm SaunaSweden
  110x110x198 cm, inklusive aggregat, rymmer 2 personer
  Bastu Basic 1,21kvm SaunaSweden
  31499   kr /st
 2. Basturum
  1,4x1,4m, gran
  Basturum
  25199   kr /st
 3. Ångbastu 6130 ARROW
  Tonat glas, radio
  Ångbastu 6130 ARROW
  15399   kr /st
 4. Ångbastu 6116 ARROW
  Tonat glas, takdusch, radio
  Ångbastu 6116 ARROW
  15949   kr /st
 5. Ångbastu 6106 ARROW
  Mindre än 6116, tonat glas, takdusch, radio
  Ångbastu 6106 ARROW
  15949   kr /st
 6. Ångbastu 6126 ARROW
  Tonat glas, inbyggt badkar
  Ångbastu 6126 ARROW
  14949   kr /st

6 artiklar