BASTUAGGREGAT GLOW TRC90XE HARVIA

ART.NR: 6115315
Glow-pelaraggregatet från Harvia har en stor stenmängd och är avsedd för medelstora bastur.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

BASTUAGGREGAT GLOW TRC90XE HARVIA

Aggregatets kronliknande utseende och blanka stålytor ger bastun ett inslag av ståtlig och majestätisk elegans. Den stora mängden av stenar säkerställer ett mjukt bastubad. Bastubadets intensitet kan regleras genom att rikta vattnet på aggregatets sida eller direkt över det. Aggregatet värms upp snabbt och tack vare den stora stenmängden fördelas värmen jämnt.

Glow kommer med en digital Xenio XE-styrpanel som möjliggör en mångsidig och enkel användning av bastun. Alla dess funktioner är integrerade i det anslutna Glow-aggregatet, vilket gör att den är smidig att installera i såväl nya som äldre bastur.

Xenio-styrpanelen har upplysta touchknappar som gör det lätt att styra bastuns funktioner även i mörka bastur. Justera temperatur, belysning och tidsinställningar direkt i styrpanelen. Med timern kan du ställa in tiden när bastun ska värmas upp. Styrpanelen kan även placeras inne i bastun då den även fungerar som en digital termometer. XE-aggregatet stödjer fjärrstart och det är lätt att ansluta säkerhetsanordningarna direkt i aggregatet.
Läs mer
Varumärke Harvia