Bastudoft Healing with Heat 5 x 10 ml Harvia

ART.NR: 687190609
Ta med ditt sinne på en resa av välbehag med vårt utmärkta sortiment av inspirerande dofter. Som en del av Harvias mål att läka med värme vill vi ge dig den bästa miljön för en bastuupplevelse för flera sinnen.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Bastudoft Healing with Heat 5 x 10 ml Harvia

Ta med ditt sinne på en resa av välbehag med vårt utmärkta sortiment av inspirerande dofter. Som en del av Harvias mål att läka med värme vill vi ge dig den bästa miljön för en bastuupplevelse för flera sinnen. De här dofterna är gjorda för att lyfta upp din bastu- och ångupplevelse till en ny nivå, samtidigt som du kan njuta av den lugnande och avkopplande stunden i ditt eget hemmaspa. Harvias bastu- och ångdoftset Healing with Heat innehåller fem olika dofter på 10 ml. Dofterna kan användas genom att blandas i vattnet som hälls på det varma bastuaggregatets stenar, eller direkt i de doftkoppar och doftkanaler som är avsedda för att förånga doftämnen. Breeze (eukalyptus) lugnar dig, öppnar dina luftvägar och förbättrar andningen. Låt dina muskler slappna av medan du njuter av den här doften. Balance (ilang-ilang) gör att du kan njuta av den harmoniserande känslan som den lugnande aromen ger. Den rika och blommiga doften av ilang-ilang balanserar din kropp och ditt sinne. Vitalize (citron och apelsin) – den här vitaliserande doften består av olika citrusaromer. Den här blandningen av citron och apelsin ger energi och lyfter upp stämningen. Börja din dag med den vitaliserande citrusdoften. Activate (kryddig pepparmynta) – aktivera dina sinnen och känn dig mer alert med blandningen av dofterna pepparmynta, kanel och eukalyptus. Den här kryddiga blandningen av aromatiska dofter är ett utmärkt val för trötta kroppar och sinnen. Delight (kokos och vanilj) – få en tropisk känsla och gläd dina sinnen med en härlig doft av kokos och vanilj. Den här ljuvliga doft tar dig till ett ångande paradis med sina söta, men lena karaktär.

 • Doftset för att förhöja din bastu- och ångupplevelse
 • Setet innehåller följande dofter på 10 ml: Breeze (eukalyptus), Balance (ilang-ilang), Vitalize (citron och apelsin), Activate (kryddig pepparmynta) och Delight (kokos och vanilj)
 • Dofter kan användas i bastu och ångmiljö


Specifikationer
 • Nettovikt (kg): 0.05 kg
 • Användargrupp: Hushåll
 • Huvudmaterial: Glas
 • Produktgrupp: Utrustning - doft
 • Produktfamilj: Healing with heat
 • Användningsmiljö: Interiör - våtutrymme
 • Innehållet i leveransen (lista): [5_x_10_ml_scent_bottles]; [information_sheet_inside_the_package]


Läs mer
Varumärke Harvia

Inspireras av våra gör-det-själv guider

 • För att bastun snabbt ska bli varm och redo för bastubad bör den inte vara för stor, då det tar längre tid att värma upp en större volym. Ett sätt att hålla nere volymen är att ha en lägre takhöjd, vilket också har inverkan på lavarnas sitthöjd. I en bastu mäts lavarnas placering från taket, dit värmen stiger, och inte som brukligt för bänkar att mäta från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är ca 100–120 cm och därefter 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att invändig takhöjd i en bastu med två nivåer bör vara ca 2,0–2,2 m, vilket även har den fördelen att det lätt går att bygga en bastu i ett befintligt rum utan åverkan på rummets innertak.
 • En viktig aspekt med en bastu är att den snabbt blir varm, vilket beror på ett flertal faktorer. Dels gäller det att isolera tillräckligt för att behålla värmen inne även på vintern men även storleken på bastun påverkar. En större bastu har en större volym som ska värmas upp och då värmen stiger gäller det att inte ha högre i tak än nödvändigt. Av det skälet mäts lavarnas sitthöjd från taket, istället för som brukligt med bänkar att det mäts från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är 100–120 cm och sedan 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att en lämplig takhöjd för en bastu med två sittnivåer bör vara 2,0–2,2 m.
 • Bastun är din naturliga plats för återhämtning, ditt egna lilla spa att njuta i.  Du vill att din favoritplats ska fungera på bästa sätt, eller hur? Då ska den vara rätt utrustad och ha en mysig inredning. I den här guiden går vi steg-för-steg igenom hur du inreder bastun på bästa sätt.